Jag sticker ifrån stan och drar västerut...

Japp, nu drar vi till Tylösand. Härligt ska det bli med vin, fnitter, sol och dans! Det blir nog lite av en repris från förra året fast ändå så otroligt olikt! Samma plats och endel samma vänner men ett år visare. Haha, nej snarare ett år vildare. Känner att inlägget är ganska osammanhängande och irrelevant, som jag just nu. Är hungrig som fan och stressad som attan och trots det sitter jag här!

Ha en trevli valborgsmässoafton, håll er ifrån eldarna och lev gött! Vi hörs imon. :)

Jag, rosa?

I vanliga fall är jag verkligen ingen rosa person. Gillar lite rosa detaljer, som nagelack eller läppstift. Har också en knallrosa kjol som är superfin till ett vitt linne. Men ikväll blev det verkligen rosa, tröja, naglar och läppar. Haha, tur att inte allt var chockrosa i alla fall. Trots allt det rosa trivs jag. Det är nog våren, men nu ska jag mysa i härligt sällskap på altanen med kakor! :D


Sola i trädgården och baka för sex




Detta är vad det står på min termometer, som för övrigt står i skuggan! Det är inte klokt, och även om klockan är lite sent så ska jag lägga mig ute i gräset med en bok!

I ugnen har jag Chocolate chip cookies som luktar underbart. Mina kära vänner kommer på fika och vi ska mysa på altanen. Nu piper ugnen, måste rusa! Recept kommer senare!


Lady Gaga spelar piano?

Jag måste erkänna att jag haft vissa tankar om huvuvida Lady Gaga kommer vara en One-Hit-Wonder. Men jag får nog ta och ge upp dessa tankar. För det första är hon äkligt bra på att spela in musik som i alla fall får min kropp att röra sig själv på dansgolvet. För det andra är hennes klädstil/smak så provocerande att varenda tidning visar hennes senaste infall gällande kläder. Och så den sista tredje punkten, såg ett klipp på You Tube där hon sjunger live på The Paul O'Grady Show. Jäklar vad jag blev förvånad, hon är ju grym! Jag älskar när det blir lite udda och man inte riktigt vet om man tycker om det eller inte. Då är det oftast bra och detta var verkligen något nytt...


Euh, det stinker!

Sitter på jobbet, det är knappt något att göra och jag stinker verkligen brun-utan-sol. Ni vet den sliskiga, söta doften och det gör mig så illamående. Försöker dricka vatten för att få bort känslan, men nej, det funkar inte... Däremot var denna BUS-produkt grymt bra. Niveas self tanning lotion. Lätt att få jämn och relativt kladdfri, fem färgade inte heller av sig på lakanen vilket var väldigt bra. :) Färgade ju håret också, grymt bra färg. Den passar mig perfekt! Kanske hinner lägga in några bilder innan festen ikväll. Ha en bra dag! Nu ska jag försöka hitta något att göra...

Groomingkväll

Nu har jag gjort det jag ska för dagen så nu är det dags för grooming! Tänkte jag skulle gått och lagt mig tidigt men icke, nu ska jag färga håret och sedan blir det BUS-bränna inför imon. Ska på 20-årsfest hos en gammal klasskompis och vi ska bara tunna, japp då är det bikini på och brännan ska sitta perfekt. Även om den är fejk. ;)

Wish me luck, uppdaterar om resultatet senare. :)

Body Balance

Nu ska jag iväg och träna, börjar kl 11,30 idag så då får man vara hurtig på morgonen istället. Inte för att det där med att vara hurtig hela veckan funkade speciellt bra. Men nu tar vi nya tag, jag längtar redan till avslappningen i slutet! Haha.

Bloglovin

Tänkte att jag skulle färsöka få upp läsarantalet på denna lilla blogg så;
Följ min blogg med bloglovin

Nu ska jag jobba, är redan försenad dock. Bråttom bråttom!

Sjöjungfrun, Camilla Läckberg



Har precis plöjt igenom Camilla Läckbergs sjätte bok Sjöjungfrun. Precis som i de tidigare böckerna har hon en förmåga att få läsaren att vilja läsa vidare genom kryptiska dialoger och suddiga händelser. Det gör att man som läsare verkligen engagerar sig. Det är inte bara en eller två gånger jag kommer på mig själv med en känsla av att jag löst gåtan.



"I Sjöjungfrun, Camilla Läckbergs sjätte kriminalroman om polisen Patrik Hedström och hans hustru Erica, är det en debuterande författare som står i fokus.

En man har försvunnit spårlöst i Fjällbacka. Trots att Patrik Hedström och hans kollegor på Tanumshede polisstation har gjort allt för att finna honom, vet ingen om han är död eller levande. Efter några månader hittas han. Mördad, fastfrusen i isen. Fallet kompliceras när en av hans bekanta, författaren Christian Thydell, plötsligt börjar få anonyma hotbrev. Christian står inför sitt stora genombrott och på releasefesten för sin roman Sjöjungfrun får han ytterligare ett meddelande. Erica, som är bekant med Christian, anar att något plågar honom och övertygar Patrik att titta närmare på breven. Själv är hon höggravid med tvillingar, men kan ändå inte låta bli att engagera sig i fallet.

När sedan ytterligare en man mördas inser polisen att där måste finnas ett samband och spåren för dem tillbaka i tiden..."

Läs mer om boken och författaren på camillalackberg.com.

Helgen i bilder...

Eftersom att det är söndag för mig idag kommer helgens bilder, vilket menar min lediga "fredag-söndag-period" (det är ju egentligen lördag-måndag men jag är ju ledig idag! :D)


Mamma torkar hyllor i stugan på vår storstädningsdag


Vi är grillmästare, mamma och jag


Jag sitter och läser i vårt "vardagsrum" på 7,5 kvm


Söndag, aka lördag, och Äcka och jag pimplar vin, dricker drink och umgås


Jag blev sminkad på Make Up Store


Shoppade följande;
Skor 299:- Skopunkten, Kuvertväska 20:- Deluxa, Byxdress i jeans 349:- Cubus, Solglasögon 99:- Åhléns, Ögonskugga, Concealer, Highlighter, Borstrengöring Make Up Store

Ipred vs. serier?

Hade det varit en vanlig torsdag morgon hade jag stigit upp, laddat hem en serie, fixat frukost och ja osv. Men det är något fel med denna mening...

... Jo just det, man kan ju inte ladda ner längre. Men jag tycker att serier borde väl inte vara så farligt. Det är ju inte direkt så att serierna missar pengar genom förtorade biobesökare, skulle vara boxköp i så fall. Så jag tror nog att jag ska ta det lite risky idag och ladda hem något trevligt. Det kanske blir en blogg från fängelse eller så blir det böter och då kanske inte datorn får vara kvar! :O

Men jag har en fråga: Hur bra är det med dessa tjänster med falska ip-adresser?

For the record



Har precis tittat på MTV's dokumentär om Britney Spears, jag vet att det är lite sent och att den gick för väldigt längesen. Har haft den på datorn men inte tagit mig tid att titta på den men shit... Jag skäms efter att jag sett den. Tycker synd om henne, lilla rika flickan som får allt hon vill ha men ändå inte är lycklig. Inte så konstigt med tanke på att hon inte får någon ensamtid. Jag menar det är tufft nog att gå igenom vad hon gjort, skillsmässa, ifråntagen vårdnad om barnen, misslyckanden i karriären, fått en förmyndare etc., men att sedan hela världen sitter och väntar på och gottar sig i vad som händer henne. Jag kom på mig själv med att tänka hur vi (tjejkompisar) diskuterar kändisar och deras liv som om man känner dem.

Precis som med Chris Brown och Rihanna, vem vet egentligen vad som hänt mer än dem? Hur kan människor världen runt sitta och dömma som om man varit med och vet precis vad som pågår dem emellan.

Nej fy säger jag bara för att vara känd. Tror att jag ska ge upp kändisskvaller också för det känns sjukt att kändisarnas liv förstörs bland annat för att de finns fotografer över allt. Om inte vi dödliga hade läst allt skvaller och suktat efter paparazzibilderna så hade det inte förekommit. Jag skäms på riktigt för att de ska behöva må dåligt.


Bara på tal om något helt annat, det sitter en geting i mitt fönster!


Dymmelonsdag

Dymmelonsdagen, onsdagen före påsk, då påskfriden inleddes. Namnet kommer av att metallkläpparna i kyrkklockorna denna dag ersattes av trästavar, dymblar, för att ge en så dämpad klang som möjligt, en markering av att det var stilla veckan och att långfredagen var i antågande.I folklig tradition har dymmelonsdagen genom missuppfattning kommit att kallas även för askonsdagen, vilken egentligen infaller i veckan efter fastlagssöndagen. - Wikipedia

Jaha, så mycket visste jag, trodde att det var askonsdagen idag och hade skrivit ett litet inlägg om det. Haha, vart var jag under konfirmationen denna vecka? Tycker ändå att det är intressant med traditioner och historia. Jag och pappa delar intresset och går gärna in på studiebesök i kyrkor eller besöker museér när man är ute och reser eller bara på dagsutflykt.

Sitter här med en smoothie och tre mackor sen frukost eftersom att jag gick upp kl 07,20. Gick upp tidigt idag trots att jag inte börjar förrän 12,30. Egentligen berodde det väl på att jag kunde få skjuts av E hem eftersom att jag sov hos honom igår. Han skulle ju faktiskt till sitt nya jobb!

Så nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra med min förmiddag. Jag behöver städa, deklarera, göra mig i ordning och lite så men känner inte något sug efter det direkt.

Var och solade igår efter jobbet och igår när jag kom hem till E sa hans mamma att jag hade fått en fin färg och undrade om jag hade solat. Blev glad att det syntes eftersom att jag själv inte märkte någon skillnad. Nu blir det en film, Dreamgirls har jag inte sett på länge...

Lästisdag



Igår fick jag böcker jag beställt från AdLibris, vilken bra sida! Att det är billigt med pocketböcker kom jag på förra sommaren men att det är ännu billigare med pocketböcker på internet hittade jag inte förrän för någon månad sen. Denna gången blev det Mera Självkänsla Mia Törnblom, I Denna Ljuva Sommartid och Den Döende Dandyn båda av Mari Jungstedt.

Köpte Törnbloms första Självkänsla nu för mer än ett år sedan men jag har inte läst den ännu. Ändå har jag köpt andra boken, haha. Nu kanske jag blir taggad att läsa den första, funkar det så? Hoppas på att jag kan ta min diciplin (?!) och använda den till detta...

Mari Jungstedts böcker hittade jag av en slump på AdLibris sist jag skulle beställa böcker. Helt underbara och man fastnar verkligen i karaktärerna. Så nu ska det bli en bok, vet inte vilken ännu, och lite Coca Cola. Vet att det inte riktigt passar in med Cola nu när jag är en hurtbulle men vad gör man inte när det är lästisdag! :)

Idiotkunder!

Haha, precis kommit hem från jobbet. Detta har hänt mig minst fem gånger idag. Jag frågar Vad vill du ha att dricka till?. De svarar Ja..
Hur dum får man bli? Visst jag kan säkert prata otydligt ibland, men oftast säger jag det tydligt för att inte få detta svar. Min följdfråga blir Vilken sort vill du ha? och de kollar konstigt på mig med lite generat röda kinder.

Har också blivit irriterad på tre damer idag. Medan jag hade en annan kund ställde de sig framför korvgrillen och säger klart och tydligt Dessa ser ju inte klara ut, de har hon nog precis lagt på. Nej jag vill ha rikigt grillade! (angående den grillade korven). Till detta ska tilläggas att klockan var ca 12,00. När de kommer fram till kassan och det är deras tur upprepar de sitt önskemål och undrar om grillkorven verkligen är klar. I mitt huvud spelas "kunden har alltid rätt" om och om igen. Men jag kan inte hålla mig och säger att Jo, de har legat på sedan jag öppnade kl 9,00 så jag kan garantera att de är klara. Vet om att det inte är så proffsigt gjort men det stör mig hur de ska veta bäst och alltid klanka ner för att korv inte är fint och jag är ung! Japp, jag är irriterad. Då säger de Nej, har den legat på så länge. och den dög inte ändå. Jag ville bara säga att anledningen till att den inte är svart är att den blir genomstekt och inte bara grillad på ytan som när man steker på för hög värme på spisen. Men jag gjorde inte det. Haha, det var nog tur...

Det är så härligt att gå i solen, solen!

Just den strofen har jag en kompis som sjunger ganska ofta när solen tittar fram och då känner man att nu är den här, våren alltså. Igår gick jag inte bara i solen i två timmar utan hade yoga i solen också. Har gått på yoga med en instruktör från kursgården i Håå i nio veckor och igår var sista gången för terminen. Det har bara varit jag och F på dessa lektioner och det har varit så härligt. Har blivit mycket rörligare och man hoppas väl att man ska kunna fortsätta på egen hand ibland. :)

Var och dansade igår också, vi har två veckor på oss att lära oss en modern tolkning av Leona Lewis Bleeding Love. Den är så jäkla härlig och man bara känner hur alla känslorna kommer fram och blicken i ögonen sitter där den ska!

Härlig morgon, det är en timme tills jag börjar jobba kanske skulle yoga lite...

Helgens bravader

Nej, det har inte varit så dramatiskt. Var ju i Hamstad igår och shoppade lite, mestadels var det min bror vi shoppade åt men jag hittade lite jag också. Hade hoppats på fint väder idag så att man kunde ligga i solstolen och sola men när vi vaknade var det mulet så vi åkte hem. Inte förrän nu har solen börjat tränga igenom! Synd. Men jag shoppade ju som sagt...

 

Chinos 199:- Bik Bok, Nagellack 39:- H&M, Nagellacksborttagning från Depend ?:-, Borste av svinborst 100:- Kicks

Denna borttagning från Depend är den bästa jag har testat, nagellacket går bort hur lätt som helst och är ganska mån om naglar och nagelband. Hårborsten läste jag om i något forum och jag måste säga att jag är väldigt nöjd över mitt köp. Den klarar utan problem att lösa mina "skatbon" till tovor utan att det gör det minsta ont. :)

Var på bio också, såg Fast and Furious och den var väldigt bra. Spännande hela filmen igenom och trots att man visste hur det skulle sluta visste man inte hur det skulle komma dit. Endel små överraskningar på vägen alltså. Dessutom är Paul Walker hur jävla snygg som helst, som vanligt. Japp, där har pojkvännen lite att lära. ;P

Mot Halmstad!



Dagens outfit: Kavaj Sisters, T-shirt Gina Tricot, Jeans H&M

Nu ska jag till Halmstad, ikväll blir det bio.
Vi hörs imon!

Mys

En tidig morgon när jag skulle till jobbet utspelade sig detta lilla scenario:
Jag - Älskling jag ska gå nu.
Pojkvän - Känn på mig.
J - Vad sa du?
P - Känn på mig, jag är varm som en kanelbulle...
J - ?!
Han är för mysig, just nu ligger han och sover i min säng. Kanske skulle ta och väcka honom.


Idag blir det starten på en miniweekend i stugan. Jag, mamma och bror ska åka till Tylösnad, Halmstad. Kanske skulle ta med bikini?

Svettas killar mer än tjejer?

Det har jag funderat på idag. Anledningen till det är att jag har tränat både igår och idag. På båda passen var två killar med, igår var det spinning och idag body pump, och när de gick ut var deras tröjor blöta men inte min! Jag stod och flåsade minst lika mycket som dem och undrar hur det kan komma sig. Jag menar jag tog i så att jag var svimmfärdig flera gången men endast en liten droppe letade sig ner för pannan samtidigt som jag bara fick en liten blöt fläck på ryggen.
När jag var yngra var det en tjej som sa; "Svettas man mycket har man bra kondition". Och det kan nog fan stämma för min kondition är kass och jag svettas knappt någonting! Får nog jobba på det.

Fick lite H&M-kläder idag, blev överlycklig för två av sakerna. Tyvärr satt linnet helt wacko så det får bli en mindre storlek i det... Nu ska jag ta en välförtjänt dusch om bara min bror kunde bli klar snart!


Hurtbulle!

Japp, nu säger jag det igen, för kanske 100:e gången, NU HAR JAG STARTAT MITT NYA LIV SOM HURTBULLE! Japp, igår när det fina vårvädret tittade fram dammade jag av min gamla röda täckväst (kanske inte det mest moderna plagget men åh så praktiskt!) och gick en skogspromenad med L och Ä. L hade till och med stavar, det ni!




Idag har det fina vädret hållt i sig och just nu är det 10 grader varmt i skuggan, härligt! Så jag började eftermiddagen med lite läsning i solen med en smoothie och Mia Törnbloms Så Dumt. Sedan har jag varit och tränat spinning i 40 min, gick till och från Träna. Nu känner jag mig välförtjänt av lite slapp framför datorn. :)


I smootien är det vanlijyogurt, kiwi, hallon och linfrön. Riktigt god med om man ska ha kiwi i måste man mixa lite extra eller ta bort den delen som ofta är hård i mitten. :) Ett tips är att ha i linfrön, eftersom att de krossas när man mixar dem får man i sig alla nyttigheter annars glider de bara igenom systemet vilket också kan vara bra om man vill rensa magen lite. :)



För er som undrar mår jag mycket bättre nu, skillsmässan känns inte lika jobbig längre även om det är tungt ibland. Jag ser det ljusa i det mesta igen speciellt nu när det är vår igen! :)

RSS 2.0