På vägarna

Sitter återigen i bilen, gps:en är på och visar oss vägen till Vestby och vår ideallägenhet. Ur bilstereon skrålar The Killers, det kan inte bli bättre! Spännande är det i alla fall och första visningen är kl. 12,00.
Eric kör och Jonathan sitter bredvid, själv funderar jag här bak på hur jag ska fördriva tiden nu när vi snart kommer förbi norska gränsen. Det blir så dyrt att surfa då. :( Har visserligen en bok med mig så det ska nog lösa sig.

Jag ska rapportera vidare... xoxo




Norgeemigrerare!

Sitter precis i bilen på väg til Norge, först Stenungsund för mellanlandning men sen ska vi titta på lägenheter imon!!
Men vi är inte så väldigt välplanerade, har suttit med Jonathans MacBook i knät och sökt efter fler lägenheter ett tag nu. Haha, vi ska titta på dem imon. Bra planering eller hur?!

Jo, jag har ju inte riktigt berättat det i bloggen men vi (jag, Eric (pojkvän) och Jonathan (pojkväns kompis)) ska flytta till Norge och jobba ett tag. Riktigt nice känns det och det enda som är kvar nu är lägenhet, jobb och att säga upp mig på jobbet. Typ allt då tänker ni men nej! Jag har ju det viktigaste, lägenhetsvisningar (tre än så länge) och viljan!! Kommer ni ihåg inlägget från igår Har man bara en jäkla motivation så kan man övervinna allt!

Nu är vi snart framme i Stenungsund och Erics farmor som vi ska sova hos i natt. Vi ses imon, då är jag i Norge!! :D

Snälla flytta till Gotland!

Nu har jag jag mina bästa vänner ganska utspritt i Sverige. En i Karlskrona, Göteborg, Karlstad och snart jag själv i Norge någonstans! Så man får det bästa av allt när man hälsar på alla.
Jag anser att Karlskrona är en väldigt fin och mysig stad, speciellt på sommaren. Det känns som en stad där man hälsar på och bara njuter utan att göra så mycket ansträngande saker. Göteborg har ju det mesta av allt, shopping, uteliv och om man vill kan man bara lägga sig i en park en solig dag och titta på folk, hur kul är inte det? Och dialekten är toppen! Sen har vi Karlstad som jag bara åkt igenom, men det spelar inte någon roll för att åka upp och prata med värmlänningar gör att jag smälter!

Så som sagt nu finns det vänner lite överallt men jag saknar att ha någon boende på Gotland som man kan hälsa på. Vet inte vad som flugit i mig men dilekter är för tillfället det som styr var jag vill åka. De kom in en gotlänning på jobbet och jag säger bara..! Så uppmaning, ska ni flytta till en annan stad kan inte någon välja Gotland då?! Snälla...

Livsråd från Ivanka Trump

Satt och läste senaste Cosmpolitan på jobbet idag och läste ett riktigt bra råd i en artikel som hette Ivanka Trumps 10 budord. Det stod såhär under rubriken Älska det du gör;
"Du kan vara ett geni men omnågon annan i rummet är mindre intelligent men vill ha något mer så har den personen övertaget. Det enda sättet att vinna är att ha starkare motivation än din motståndare."
Måste erkänna att jag haft lite fördommar mot denna kvinna, t.ex. att hon fått allt serverat av pappa men kanske är det inte riktigt så. Hon kan säkert ha fått just detta råd tilldelat till sig men det struntar jag i för det är så jäkla sant! Så nu lever jag efter motivation! :)


Nytt utseende

Som jag sa skulle det komma med hösten, nu är det så höstigt det kan bli på lilla bloggen.
Bilden är en av mina väggar och jag är medveten om att headern kanske är lite stor, men det skiter jag i för jag gillar den!
På dessa två hyllor har jag det mesta (vissa saker har inte fått plats) som hör hemma i mitt liv på ett eller annat sätt. Studentmössan och kortet på mig och mina tjejkompisar symboliserar t.ex. att jag inte vill släppa taget riktigt ännu. Jag har ju för tusan ingen aning om vad jag vill och var jag är på väg. Bilden på tjejkompisarna är också väldigt viktigt för att de är en sån stor och underbar del av mig! Toppenvänner är vad jag har!

Har ni inte redan märkt att allt har någon symbolik så kommer ni göra det. Jag lovar...



Nu är det dock dags för sängen, inte en sekund för tidigt! Säg gärna vad ni tycker om min nya design. :)

Tillbaka!

Det var riktigt längesen som jag bloggade nu. Jag tänker det som en liten semester och nu när hösten är tillbaka med allt vad det innebär är jag och min lilla blogg också det. :)

Ska ändra lite utseende, men det blir nog inte förrän imon, eller kanske ikväll. :P

RSS 2.0