From brunette to redhead and back again!

För några veckor sen förgade jag håret rött, eller närmare bestämt den 19 januari vilket är 5 veckor och 3 dagar. Det var skitcoolt! Tyckte jag i början, men ju mer dagarna gick och man mötte folks reaktioner blev jag mer och mer osäker. Det var så stor omställning också och annars lyssnar jag inte så mycket på vad folk tycker och tänker på det viset. Men en dag på jobbet var det en kvinna på jobbet som sa "Jag tycker att du ska kräva pengarna tillbaka från din frisör, för det var väl inte meningen att det skulle bli så?!". Det tog ganska hårt, plus att min pojkvän sa att han saknade sin gamla flickvän. Och nu efter snart två år tillammans berättar han att hans favorithår på tjejer är mörkt med mycket glans. Haha, där sprack det.

Men nu efter att ha tonat ner det röda lite en gång, för 2 veckor sen, ska jag tillbaka! Jag tittade på kunderna på jobbet idag och märkte hur avundsjuk jag blev på dom som var brunetter. "Jag vill också" var tanken. Så här får ni lite för och efterbilder för det är det enda som finns kvar av mitt röda hår. Det var fint så länge det varade, eller nej, så länge jag bar upp det. :)


Nu är jag lycklig igen! Och ska iväg och överraska pojkvännen med semlor och ny hårfärg. Wish me luck!

Sova?

Det blev visst inte så mycket sorterande av papper, fastnade med att fixa nytt utseende till bloggen. Visst blev det bra? Jag är i alla fall supernöjd. Men nu ska jag sova gott, kan ju sova lite längre eftersom att jag inte börjar förrän 11,30 imon. En fördel med mitt jobb. :) Sov gott!


Massor av credd till http://www.designadinblogg.se/ som hjälpte mig med mitt fixande. :)

Frieri, fik och en jäkla röra!

Har precis kommit hem från en dag av jobb och ett litet McDonaldsbesök. Jo, ni förstår vår lilla stad är ändå så pass stor att vi har ett McDonalds. Det beror nog främst på att Ljungby ligger precis vid E4:an men i alla fall. Vi skulle gå och fika, jag och en kompis, på det enda café som har kvällöppet dvs. två dagar i veckan är det öppet till 21,00. Men inte idag, när vi för en gångs skull kunde båda två. (Vi jobbar på samma ställe och eftersom att man bara är en person i taget så jobbat vi omlott.) Så det fick bli McDonalds, jag hade sett fram emot en Chailatte och en stor mumsig kladdkaka/muffin hela dagen och så är det stängt! En stor vit lapp på dörren "härdanefter har vi bara kvällsöppet en gång i veckan, på torsdagar". Typiskt, men trevligt sällskap var det i alla fall.

Känns lite konstigt att det bara var två. I vanliga fall. dvs. innan nyår, är vi ett gäng på sju tjejer som känt varandra i olika lång tid men gått gymnasiet ihop. Vi träffades ganska ofta då de flesta av oss nu efter studenten fick jobb med oregelbundna arbetstider. Men nu har en flyttat till Karlskrona och en till Göteborg. Båda för att plugga och leva livet. Så fikastunderna nu för tiden är inte bara färre utan också med färre vänner. Alla har självklart inte alltid tid med det känns tråkigt. Speciellt tråkigt är det också att man själv kämpar för att få ihop alla som fortfarande bor kvar för att träffas men inte lyckas. Man står liksom kvar på samma ställe medan de andra rört på sig. Jag saknar hösten med alla vänner hemma för att träffas och att allt ska vara som det var förr!

Som det var förr, låter som att jag precis kommit på att jag blivit 50 år och livet sprungit ifrån mig. Så farligt är det inte ännu. Hade dock en liten tant som kom in på jobbet idag och hon ville tvunget ha prinsessbakelser. Man får ju fira sa hon och syftade helt utan att jag förstod det på det lilla frieri som rört om hela mediasverige. Att kronprinsessan ska gifta sig märks överallt. Det låg en tidning och väntade på jobbet idag, en hel tidning om bara deras förlovning, bröllop och hur hennes fästman Daniel vuxit upp. De hade till och med intervjuat folk i hans hemstad och frågat om de var förvånade över förlovningen. Herregud, de har ju varit tillsammans i snart tio år (det stod också i tidningen). Det kan ju knappast kommit som en chock?! Gifta sig ska de inte göra förrän nästa år och ända stod det hur vigseln ska gå till. Haha, det som känns mest pinsamt är dock att jag trots allt läser om denna cirkus även om jag inte kan förstå hur det kan vara så intressant.

Nej, nu ska jag rensa bland papper och sedan sova. Jag ber om ursäkt för det långa inlägget. Ska försöka hålla ihop det nästa gång. ;) Ciao!

Så varför sitter jag här?

Jo, jag är en tjej på snart 20 år som länge haft en känsla av att behöva skriva av sig. Jag tog studenten för snart ett år sedan och jobbar numera på ett litet fik. Rättare sagt, jag jobbar på Roddys i Ljungby. Nej, fel igen. Jag jobbar på Roddys men står och säljer korv på den enda stormarkanden denna lilla stad har, alltså Maxi. Där ska jag sälja fika men har mest korvkunder. Så jag är helt enkelt en korvgumma!

Som ni kanske förstår så får jag inte speciellt mycket stimulans då den mesta delen av min arbetstid spenderas på en stol med en bok i handen, vi har inte överdrivet med kunder... Därför kan jag behöva lite tid framför ett bloggverktyg, om någon sedan läser vad jag skriver är bara ett plus. Denna blogg kommer om många andra bloggar bli lite av en dagbok där jag säkert kommer klaga, vara irriterad med förhoppningsvis också glad och förväntansfull. Så hoppa på min bloggresa så kör vi! :)

RSS 2.0