På tv kl 03.52

Kom precis hem från Måndagsklubben. En toppenkväll där de sista 20 min gjorde precis det en bra spelning ska göra. Jag är nämligen slut och sminket är bortsvettats för längesen! Men nu när jag kom hem fick jag för mig att se om det var något på tv. Men nej, inte mycket. På ettan: nyhetssammanfattning. På tvåan: inget mer än ett entonigt pip. På fyran: dockumentär om dvärgar och deras familj, i 40 delar! På sexan: Xena - krigarprinsessan. Som ni förstår ska jag sova nu, inget att se på tv iaf! Sov gott.

Tradera i mobilen

Detta med internet i mobilen är inget bra påhitt. Nu har jag precis handlat skor på arbetstid. Haha, har suktat efter dessa espadrillos sen förra sommaren och nu när de inte finns längre så får jag för mig att köpa dem. Tur att Tradera finns, nu har jag ju fått ett par skor istället för lön de senaste 2.5 timmarna. ;)

Hej älskling!

Just de orden fick jag som hej av en kund precis och även om jag ska vara trevlig, le och kanske skoja tillbaka lite så finns det faktiskt gränser. Där hade vi en! Det blir inte bättre av att han är närmare 70 år och min gamla lågstadielärares exman (det vet visserligen inte han men jag gör). Till sitt försvar när jag inte skojade med säger han; Ja, så får man ju säga till alla flickor om man är i min ålder. Får man verkligen det? Jag måste säga att det bara blir värre om man är i hans ålder. Nu kanske inte älskling är det värsta man kan säga men det är ändå inte OK!

Då vart det natten

Såhär fint, och ljust, är det i mitt paradis nu när det är dags att sova. Första gången jag sover själv i stugan faktiskt, mysigt! Har haft en toppenkväll, mina trampdynor bränner och det susar i öronen, precis som det ska vara. :) Sov gott!

Fest!

Nu blir det ClubMonday, här är kvällens outfit. Ha en bra måndag! :D

Jag har idag lyckats ta sönder pappas bil och lagat den med tejp!

Idag vaknade jag av mobilen, pappa ringde och sa att de ringt från jobbet och att jag hade nyckeln. Oops! Det var bara att köra hem och hämta den, ner till jobbet och hem i sängen igen med tanke på att klockan bara var 6.00!
Just för sådanna saker tror jag att allt hönder för en anledning, hade tänkt åka till Halmstad igårkväll. Hade jag gjort det hade det blivit jobbigt med nyckeln.
Sen skulle jag i alla fall packa osv. för att åka till Tylösand, vi ska på ClubMonday på Tylöhus ikväll. När jag skulle tanka bilen tar jag sönder tankluckan! Kolla själva, den bara bröts av när jag råkade gå emot den med höften. Det var inte ens hårt, jag kände det knappt!



Blev såklart sjukt förbannad på mig själv och åkte hem till pappa där brosan låg och sov, så vi tejpade ihop luckan igen. Vet inte om det är så bra men jag fick panik! När jag efter fler små missöden som longdrinks på golvet, taskiga jordgubbar etc. kom till stugan packade jag upp lilla laptopen och nu sitter jag här. Det skulle vara molningt och kanske regna idag men här steker solen!! Vi ses säkert innan kvällen är slut, ciao så länge.


En sekund och livet blir aldrig sig likt

Dagen då mamma fick bröstcancer, dagen när mina föräldrar berättade om sin skillsmässa och i onsdags är topp tre av dagar där jag känt mig som mest förvirrad.

Det hade hänt på tisdagen och jag tror att det var därför det regnade så mycket. Jag är inte troende så men just med det så känns det som att regnet var för hennes skull.
Samma kväll när jag var hos pappa berättade han att en kille på hans förra arbetsparters företag gått bort när de var på personalresa i Helsingborg. Han skulle skoja och åka ner på räcket istället för att ta trapporna. Han hamnade snett och föll 6 meter. Han blev bara 21 år.
När jag senare träffade mamma berättade hon om en kvinna i hennes ålder, 40+, som hon träffade i samband med cancern gått bort för några dagar sedan. Tänk, det hade kunnat vara min mamma.

Vanligtvis tror jag på karma, gör något bra för någon annan och du belönas senare i livet och gör något mindre bra och bli straffad för det senare. Men när det gäller döden för någon som inte gjort fler stora misstag än man kan räkna på en hand kan karma kvitta. Vad har man gjort för att förtjäna att dö när mördare och andra som åsakar människor riktig smärta får leva?

RSS 2.0