Sista dagen skulle vara den bästa

Det har den visserligen varit men också en av de tråkigaste. Det började redan igår. Ett gäng killar stod vid sitt camp och bestämde sig för rycka upp en stöttepelare till ett nyplanterat träd. Denna användes sedan för att slå en av killens kompisar och så länge de bara slår varandra är det väl okej men sen slängde de pelaren/stocken/pinnen in i ett tält. Med tanke på att det låg tre tjejer där inne och skulle sova var det förjävligt. Tjejerna flyger ut, det kommer två vakter utan någon förmåga att reda upp det hela men efter ett tag slutar det med att tjejerna flyttar någon annanstans och en kille får sitt band klippt. Idag började det med att samma gäng snott fem av våra stolar. Efter att vi hotat med polisen säger de att okej det kanske var era stolar. Det är ett jävla liv med killar som knappast kan vara över 17 år! Helt plötsligt slängs något in i en kompis tält medan hon sitter i och fan då jäklar! Jag tänder till ganska snabbt och har svårt att hålla käften men denna gång var det andra som gick fram. Från där vi sitter ser jag hur en kille som är superkaxig skrattar och nickar mot vårt camp. Sånt gör mig så jävla förbannad. Det är väl nog att de kastar saker på tältet, de behöver väl inte hånskratta också? Ännu en gång kommer vakter och vi säger vad de gjort och ber att de patrullerar lite mer hos oss. Det gör mig så sjukt arg med respektlösa personer! Tyvärr känns det som att om det skulle hända något allvarligt som t.ex. en olycka så skulle det inte hjälpa. De skulle säkert göra samma sak igen! Men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig vilket inte känns helt okej, det är jäkligt oroligt utanför. Vi får väl se om jag får en stol i huvudet. ;) Sov gott!

Winnerbäck

Står precis just nu på en Winnerbäck-konster när lyssnar på ett hårt liv eller vad den heter. Sjukt jävla bra!!! Jag återkommer. ;)

En blå, blå himmel

Såhär ser det ut när klockan är två i Borlänge!

Dag 2

Idag har jag druckit bål ur en plasthink, tittat på hoffmaistro (eller hur det nu stavas) och just nu fryser jag så jag skakar. Det får bli att hämta en tröja snart. Andra dagen här har varit underbar! Vi började fundera på om vi köpt en utlandsresa istället. Det var så fint väder idag att vi legat på en gräsplätt i ett par tre timmar. Jag har nog bränt mig lite på armarna men det går nog över till imon. Det enda negativa med denna dag är att jag glömde ta med mig kudde och har legat lite hårt med huvudet annars var det toppen. Vi har ju en dubbelluftmadrass med oss. Men nu är det nog dags att vara social och dricka vin. Delar med mig av hur blå himlen är här även om klockan snart är två!

I ett tält på Peace&Love

Nu ligger jag här borlänge igen. Förra året sa många av oss att det säkert var sista året men icke! Det börjar tyvärr bli lite kallt nu när jag ska sova, har två tröjor, tajts, mjukisar och raggsockar. Bilden är inte toppen pga min mobilkamera. Men nu är jag lite för trött för detta, har öronproppar i och tror att jag kommer sova som en prinsessa! Sleep tight!

Midsommar, vilken dag!

Nu ska jag snart ge mig iväg. Insåg att mobilen inte hade något batteri så jag tänkte att jag skriver ett inlägg om min trevliga midsommarafton hittills. :)

Jag sov med spolar i håret i natt. Inte nog med att jag sov dåligt eftersom att de inte var så sköna att ligga på såg jag förjävlig ut när jag tog ut dem! Det funkar inte riktigt att lägga upp bilder så det kommer imon.
Sedan var det mycket att göra på jobbet verkligen jättekul. Tiden gick fort och alla är så trevliga dessa dagar.

Har nu varit hemma en timme och hunnit med en hel del, gjort potatissallad, fixat iordning mig och lagat min klänning. Nu har jag bloggat också. :)

Trevlig midsommar på er där ute!

With Love

Efter en lyckad promenad med en nyfunnen vän

Det gick hur bra som helst, min nya vän är verkligen trevlig. Kul att man kan hitta bra folk i denna lilla stad som man inte visste om.

Men jaja, nu ska jag till Ica och handla med Eric. Får väl se vad det blir för mat. :)

Tomt på Platsbanken

Sitter och letar jobb, har som ni kanske märkt tröttnat på mitt nuvarande. Vet att man ska vara tacksam för att man har ett jobb i dessa tider och bla bla bla. Men jag är faktiskt inte så tacksam har jag kommit fram till, det tror jag inte så värst många andra hade varit heller. Står i min lilla "bur" 7-8 h/dag utan rast, möjlighet att gå och äta lunch eller liknande.
Nu tänker ni säkert att va dum hon är så får man ju inte ha det. Men jo, jag har kollat med facket (som jag ska gå ur fortare än kvickt för de har ändå inte hjälpt mig något vidare!) och det är helt enligt reglerna att man får äta när det finns tid och sitta där det finns plats. Inte nog med det utan så fort det kommer en kund måste du resa dig, ställa ner maten och vara trevlig trots att de stört dig.

Jag har kommit fram till att det nog är anledningen till att jag ofta är på dåligt humör nu för tiden. Sökte ett nytt jobb igår så vi får väl se hur det kommer gå... :)


Nu ska jag däremot gör något väldigt spännande, träffade en tjej ute i helgen och hon var nyinflyttad och kände inte att hon hade hittat några direkta vänner. Så nu ska vi ut och gå. Väldigt spännande!

Jävla radiotjänst!

Sitter i telefonkö för att avanmäla en tv-avgift som jag inte ens skulle få från början. Då blir man fan förbannad, och det hjälper inte direkt att de har dålig klassisk musik i bakgrunden!! Nu är det en dålig version av Bridge over troubled water.

Det har inte varit mer än strul med tv-avgiften. För två veckor sedan var det en kvinna som ringde till mig och frågade om jag glömt betala tv-avgift. Märk väl att jag inte fått någon räkning att betala.
Jag: Nej, med tanke på att jag fortfarande bor hemma och inte har något varken eget hushåll eller tv så har jag inte tänkt betala någon avgift.
Hon: Jaha, men betalar din mamma då?
J: Det har jag faktiskt ingen koll på, det får ni ta upp med henne.
H: Ja, men heter hon samma som du i efternamn. Jag ser här att hon inte betalar.
J: Men det kan ju inte jag styra över, ni får ta kontakt med henne om ni vill ha betalt för avgiften...


Kom precis fram och nu är jag inte gladare direkt!
Kvinnan i kundtjänst frågar om mammas personnr, varför skulle jag vilja ge ut hennes personnr över telefon? Och borde de inte hitta henne också när de slår upp vår adress?!
Tänkte att jag skulle vara trevlig när hon frågade saker och förklarade att jag bor hemma hos mamma och vi har en tv men eftersom att hon "står för hushållet" betalar hon räkningarna. Tant-fan börjar på och bli otrevlig och säger att "någon måste ju betala och om inte du vill ge oss hennes personnr så får räkningen stå kvar på dig, för någon måste ju betala. Det vet du väl" som om jag vore 10 år! Dessutom hade hon en dryg norrlänningsdialekt (har inget emot norrlänningar utan tycker det är en ganska mysig dialekt men inte när man är irriterad och hon är dryg!).

Det slutade i alla fall med att hon hittade min mamma genom folkbokföringen och flyttade över räkningen till henne. Kunde de inte gjort det första gången jag pratade med dem?!

Gaah!

Dagens slappa outfit

Mot ärenden på stan och sedan blir det lite självplågeri. Ska nämligen gå och vaxa mig, kan utvärdera sedan.


Så det blir en stadsrunda i dessa slappa kläder; Jeanstights från Ullared, T-shirtklänning från Monki och pojkvännens gamla tröja.
Kingeling!

Hårfärgning på gång!

Då var det dags att färga håret igen, denna gång blir det mörkt. Riktigt mörkt brunt, färgen heter Mörkgyllene pärlemorbrun. Det ni! Får väl se hur det blir, kommer tillbaka snart. ;)

Som vanligt fast aldrig likadant

Idag fortsätter alla precis som vanligt, det är torsdag man planerar vad som ska handlas, ätas och göras inför helgen. Livet rullar liksom på som vanligt, kanske pratas det lite om vilken otur de hade med vädret igår när de sprang ut men mycket mer än så är det inte. Men för de som verkligen sprang ut i regnet igår med sina vita mössor kommer det aldrig bli likadant igen.
Jag kommer ihåg känslan, det var ju ändå bara ett år sedan, hur glad man var att livet äntligen skulle börja. Men just nu känner jag lite vemod. Jag var en sån som tyckte om skolan för det mesta, gick på lektionerna och pluggade satan på det som verkligen intresserade mig och alla mina bästa vänner gick i samma klass. Jag och en kompis pratade om det igår, tänk att få gå till skolan och träffa sina bästa vänner varje dag. Utan det blir det tyvärr lätt att man glider ifrån varandra. De vet inte vilken tur de har och de är överlyckliga att de slipper... Japp, jag är nog på dåligt humör idag igen. Måste göra något åt detta!

Om jag någon gång skulle bli överkörd av en bil så är det idag!

Har varit vaken i lite drygt två timmar och det har verkligen inte varit min dag. Har redan hunnit med att:
- försova mig, ska öppna 2:an kl 9.00 varje morgon. Idag var kl 8.55 när jag stämplade in på Roddys. Som ni kanske förstår så går det inte ihop.
- slagit i huvudet i en hylla med glas på. Aj! Inget ramlade ner eller gick sönder även om jag nu har en bula och glasen flyttade sig 1 cm närmare kanten.
- glömt plånboken och ombytesskor hemma. Ska på studentutspring direkt efter jobbet. Eller nej, då ska jag köpa blomma men sen blir det student. Kan inte fatta att det är ett år sedan vi sprang ut. Jag hoppas att dagen blir bättre, det verkar som det. :)

Lördag, kl är 12

Detta kommer bli en toppendag, har redan sålt mer än jag gjort hela veckan och nu står jag på jobbet och äter lunch; en fralla, en liter jordgubbar och ett glas mjölk. Livet är allt bra underbart!

RSS 2.0