Dagens outfit?

0-19544c22cccdb0240d343bd38a62c52d.png

Det är ju tur att inte alla har samma klädsmak. ;)

Dagens lunch

Fruktsallad med jordgubbar, vit grapefrukt och äpple. Mumma!

Jävla väder!

Hela dagen har det varit fint väder, eller iaf hyfsat. Och nu när jag ska hem om 20 min och sätta mig på balkongen är det hagel och spöregn! Hur ska jag få en bränna på detta sätt?

Now or Never

Detta skrev jag idag klockan 9,30. Men då tog mitt surf slut så det kommer här...
En sak gör mig riktigt irriterad. Det är när man tittar på säsongsavslutningen på en serie, det är alltid en massa cliff-hangers! Såg precis sista avsnittet på Greys Anatomy, och eftersom att det inte visats i Sverige än så ska jag inte avslöja något men jag blir så otålig av att behöva vänta hela sommaren för att få reda på hur det gick.

Jag har Comviq surf!

Kan ni tänka er? Men japp så är det. Nu när vi flyttat över nästan allt i lägenheten och inte har varken internetuppkoppling, fast telefon, boxerkort osv. så fick jag ta saken i egna händer och fixa ett mobilt bredband från Comviq. Det var Eric som tipsade mig i torsdags och jag som tänkt snylta på någon annan i huset fick ge upp. Det bor nästan bara pensionärer i detta hus. Haha, de har inte trådlöst bredband... ;)

Men det funkar över förväntan och går hyfsat fort faktiskt. Ska lägga upp lite bilder på mitt nya rum men jag ska bara bli av med kartongerna först. Det står bananlådor över hela golvet!

Det nya Roddys 2...

... tar så jävla lång tid att städa så det är sjukt! Hade 50 minuters övertid idag för att jag verkligen skulle göra det så rent och bra som möjligt, och ändå slarvade jag lite. Jaja, det är i alla fall fint och så kanske de förstår nu att man måste ha längre tid på sig än 30 minuter att både stänga, diska, städa, moppa, köra bort sakerna till original-Roddys och sedan stämpla ut.



Nu ska jag och mamma snart börja packa ner mina saker som ska med till lägenheten i lådor, det blir i princip allt nästan. Inte jättemycket saker ska vara kvar hos pappa, det blir det som inte får plats i mitt nya rum...

Decor Maison i mitt nya rum!

Nu på torsdag blir det flytt, japp mamma och pappa ska verkligen dela på sig. Egentligen hade jag väl kunnat skaffa mig en egen lägenhet nu men det är ganska skönt att bo kvar hemma. Så det blir till att dra med de mesta av sakerna till en trea. Oja, det kommer bli trångt. Men, jag har en sådan sjukt fin fondtapet i mitt rum som visserligen bara ligger på ca 7 kvm men ändå hur mycket är man på rummet egentligen?

Nej, måste rusa, men ni kan njuta av tapeten sålänge! :)


Remember Me as a Time of Day


Har precis sett sista avsnittet för säsongen av One Tree Hill. Så jäkla bra, jag kan säga att jag är väldigt känslig och blödig annars när det gäller serier, musik och film men detta tar verkligen priset. Jag hade tårar i ögonen i nästan 40 minuter! Var det inte av glädje så av sorg och jag kan inte fatta att det kan påverka en så mycket.

Jag var likadan när jag tittade på Sex and the City. De sista avsnitten var jobbiga att se de första gångerna! Hade tårar under Beyoncé-konserten också, under Halo eller när Obama kom på bild och alla sa "Yes, we can!". Jag får gåshud av att bara tänka på det och när jag berättar det för folk blir jag nästan tårögd. Gud vad det är skönt att man kan vara så öppen och erkänna att man blir berörd. Även om jag kanske inte alla gånger är så väligt öppen när det gäller andra saker, men bli tårögd och rörd det är något jag verkligen kan.

Beyoncé var grym, jobbet fint och helgen underbar!

Ja, det var 6 dagar sedan jag skrev något sist. Sorry!
Men jag har faktiskt inte varit hemma så mycket. Åkte till Stockholm i onsdags för att titta på Beyoncé i Globen. Det var så jäkla magiskt! Ja magiskt är ordet. Såhär löd smset jag skickade till min pojkvän efteråt för att han skulle förstå hur bra det var; "Damn! Fy fan! Så jäkla bra! Jag känner mig förälskad, nyknullad och påkörd av en buss på samma gång!". Hans svar blev inte lika entusuastiskt utan mer såhär; "Då får vi hoppas att du inte är något av det."

Haha, jag tog så mycket bilder så gå gärna in på min facebook för att kolla in de bästa. Orkar inte lägga ut mer än någon här. ;)




Sedan kom jag hem efter en dag i Lindköping också (vi sov över där). Då var det jobb på fredagen och sedan var det bara på tåget och iväg till Göteborg för att hälsa på Emma. Underbar helg, har lite bilder därifrån också. Kolla gärna! :)


Men nu ska jag titta på sista avsnittet av One Tree Hill, har inte fattat om det är sista sista eller bara sista för säsongen ännu. :S

Beyonce!

Springer runt lite stressad hemma och försöker komma på vad man kan behöva ha med sig imon. Det är ju inte vilken dag som helst utan en heldag i Stockholm som slutar med en kväll i Lindköping. Just det, emellan där ska vi ju titta på Beyoncé! Sitter och laddar med skivan på högsta volym, fan vad det ska bli grymt!! Så vad har man nu på sig när man ska till Globen och titta på en världsstjärna, ja det är frågan!



Denna bild la jag upp imorse när jag steg upp men den kom aldrig med...Började jobba kl 5 och var i bageriet till 12. De bygger om på jobbet. Fick bl.a. förbereda 250 nötflan, spännande 7 timmar! ;)

... Och jag ska börja jobba klockan fem, dags att göra nötflan och skrubbba uteservering! Jippi!!

Vilken synd!



Japp, ni ser rätt. På mitt stökiga skrivbord står det en stor burk med Ben & Jerry's half baked! Det är smaken med "A Crazy Concoction of Chocolate Ice Cream & Vanilla Ice Cream Mixed with Fudge Brownies & Chunks of Chocolate Chip Cookie Dough". Ju längre innehåll desto bättre kanske? Det är i alla fall som att komma till himlen, ha julafton varje dag och att fylla år samtidigt, det är sanslöst gott!

Tänke nu lämna skrivbordet och dra mig vidare till sängen och titta på en gammal klassiker, Grease eller Dirty Dancing. Jag kan inte bestämma mig, vilken hade du velat se just nu?

RSS 2.0