ÅRETS NYKOMLING



Jag har precis använt (okej, jag kom hem och tvättade bort sminket innan jag skrev detta) 45 minuter för att gå 2,6 km. Det är inte okej och det beror inte på alkohol kan jag lova! Förklaringen till det är att jag varit på servicefest och skulle hem. För snål för taxi som man är skulle jag ta bussen. Behövde vänta i 10 minuter och tänkte att jag lika gärna kunde gå till nästa hållplats istället för att stå och vänta i mina 12 cm-klackar. När jag kommit till nästa hållplats och väntat i tre minuter kommer bussen men chaffisen blinkar med hellysen och tydligen är bussen full. Så irriterad som är jag är bestämmer jag mig för att gå hem. Ont och jobbigt men sant, mina nyklackade skor är inte gjorda för det kan jag säga. Så en ordentlig promenad har jag fått. Det allra värsta med detta är dock inte att jag fått gå hem själv utan att det var tomt när jag kom hem. Gillar inte att vara hemma själv! Så Eric, kom tillbaka! Sinsenveien behöver dig!

Ps. På bilden ovan ser ni förresten kvällens mottagare av utmärkelsen "Årets nykomling"! Lite, okej då väldigt, stolt är jag allt! Även om ingen kände igen mig när jag kom med min mask. Lyckades till och med lura en kille att jag inte alls jobbar på IKEA! Haha, det ni! ;)


HEMMAFRU?


Bullbak

Känner mig faktiskt riktigt duktig idag. Igår lagade jag en ordentlig lunch, biffar med fetaost. De blev så goda! Idag blir den ännu bättre, kanelbullar! Gottigt eller hur? Om tre minuter är det slut på jäsning så jag kommer tillbaka med resultatet om en stund. :)


BUFFERT?

För ett tag sedan skrev jag att jag skulle börja spara och idag när jag kollade in mitt konto säger jag det igen! Det hade varit bra att ha en sådan där buffert som de alltid snackade om på studiebesök från banken när man gick i skolan. En buffert hade verkligen varit toppen just nu när Erics lilla bil behövde gå till doktorn. Eller kanske en tandförsäkring fast till bilen, det hade verkligen lönat sig nu.
Det är inte så farligt, vi är ju bara fattiga i två dagar eftersom att Eric får lön på fredag och jag får lön om två veckor. Plus att jag har lite deposition att få tillbaka från gamla lägenheten, mestadels går till bilen men ändå. Så är läget just nu, lite dystert men det blir bättre för jag har en halvfull låda med Ben&Jerry's i frysen. Tröstäta lite kanske? Det går i och för sig inte alls ihop med tanke på att mat kostar pengar. Haha, inte bra det vore bättre om man trösttränade. Det hade varit något!




LITE STÄDNING FÖRGYLLER DAGEN


Om ni tyckte det var fint förra helgen så kan ni få se den andra sidan också. ;)

Haha, nja inte riktigt så pepp på att rensa undan här idag. Men men, har man haft fest får man skylla sig själv. Plus att det var en toppenfest och då är det lätt värt det! Kvällen igår gick ungefär såhär; jag slutade jobba runt tio och kom hem lite därefter. Duschade och gjorde mig i ordning på en timme, sen var det kalas. Vi sjöng Lips fram till halv ett och då var det dags för att dra ner till stan. Vi åkte taxi till utestället Fugazi men kom fram till att kön var för lång. Därför halvsprang vi till bussen för att åka tillbaka hem, köpa kebab och ha efterfest istället. Då blev det först en hel radda med YouTube-klipp och den var det Lips igen. Allt detta ganska högt medan Eric och Jojo låg och sov i soffan och tillslut somnade alla på golvet. Mycket spännande kväll, sista gästen gick nog runt 9-10 skulle jag tro. Det är en hejdundrande fest det!
Kanske skulle sätta igång och städa så att jag sen kan åka och hälsa på mina favvotjejer just nu! Jessica, Lina, Erica och Annie har ju flyttat upp nu och ska flytta in i sin nya lya idag. Kul!


GRATISMAT OCH MYS

Har precis kommit hem för en mellanlandning innan jobbet börjar. Tidigare idag har jag och min kära man varit på matmässa på Rådhusplassen här i Oslo. En massa goda smakprover och en kall dag på stan senare kom jag hem med tre saker. Närmare bestämt med tre cholkadpraliner, kunde inte vara bättre. Det bästa också att jag inte hinner äta dem nu utan kommer få vänta till i morgon. Det blev en med ingefära, en chili och en lakrits. Mmm, längtar redan.
Nu ska jag till jobbet, sen blir det kalas! Vi vet inte riktigt var alla ska kunna sitta men vi har ju en del golvyta. :)





RSS 2.0