NU ÄR DET SOMMAR!



Nu har jag blivit festfin och ska precis springa ut genom dörren mot kransbinderi. Himla trevligt kommer det bli idag det är jag övertygad om! Ha en underbar midsommar allihop!

NATTUGGLA

Vanligtvis brukar jag inte vara pigg och vaken vid denna tid. Nåja, pigg är jag väl kanske inte nu heller men vaken i alla fall. Det beror helt enkelt på att jag sitter på nattbussen på väg hem. Just nu är vi någonstans mellan Strömstad och Göteborg, närmre Göteborg kan jag säga men mer än så vet jag inte. Däremot har jag ett probelm, jag vågar inte sätta mig till rätta för att sova. Är fullkomligt livrädd att jag ska missa att hoppa av i Halmstad och det hade varit jobbigt, riktigt jobbigt.
Så vad gör man? Första biten kollade jag på The kids are all right men jag vet inte om det var en så bra idé. Att kolla på filmer som får en att gråta, småskratta och le konstant passar sig kanske inte riktigt på bussen. Fick väldigt skumma blickar av en kille på andra sidan bussgången när jag torkade mina tårar för tredje gången. Filmen däremot var riktigt bra, men det har ni nog redan listat ut att jag tyckte. 

Men tillbaka til mitt problem. Ska nog försöka kolla om man kan sätta larm på mobilen med bara vibration, det vore himla bra...


ETT SKEPP KOMMER LASTAT


bild: eleven.se

Igår "råkade" jag visst beställa lite smink från Eleven.se. Eric suckade precis och frågade hur stor den är. Den har 120 olika ögonskuggor så nu behöver jag aldrig mer köpa ögonskugga (kan han ju tro), svarade jag ganska nöjd. Det enda han hade som svar var en ännu större suck och det hoppas jag!
Äh, jag kräver inte att han ska förstå nöjet i att experimentera med smink (eller rättare sagt jag hoppas inte att han ska förstå det nöjet). Så han får så gärna sucka, tycker om honom lika mycket för det. ;)


ÖVERST I TIDNINGSHÖGEN



Det blir inget Cosmopolitan eller Elle för mig på ett tag för jag har hittat en ny favorittidning! Haha, ja om det ändå vore så bra. Utbildningskatalogen från Stockholms Universitet har landat hemma hos mig och någon dag ska jag läsa igenom den. Kanske på bussen i morgon?


LJUSGLIMT



Idag har det varit regn hela dagen. Det drar ner humöret lite måste jag erkänna. Men så kom jag på något väldigt bra, det finns en massa mysiga bilder från helgen hemma i Ljungby. Helt plötsligt känns det som att regnet lättade lite. 


NYFIKEN



Till ljudet av alla glada gymnasieelever som är på Hawaii-disco kunde jag inte låta bli, jag var tvungen att kolla igenom dagens bilder. Om inte annat så visar de en hellyckad studentdag trots vädret. I alla fall för mig som gäst. Jag kan inte tala för vad studenten själv tyckte men bilden säger väl en hel del. Tack John, och grattis till studenten! 


HURRA, HURRA!



Nu ska det snart bära iväg till Jönköping för att fira Erics kusin John som ska ta studenten idag. Yes, ni läste rätt, Jönköping. Vet ni vad det innebär?! Det ska jag berätta, jag är i Sverige. Närmre bestämt i Ljungby och mammas soffa. Har redan hunnit med en frukost med pappa på morgonen. En bra början på en bra helg helt enkelt, precis som jag sa igår! ;)


UNDERBART



In på bussen kommer två muppar, en hon och en han. De sätter sig till rätta och hon lägger benen över hans. Hon tittar på honom med stora ögon och säger du får inte bli arg på mig, du vet ju att jag älskar dig. Jag älskar dig också, säger han och tittar på henne. Hon fortsätter, jag är bara orolig att du ska vara otrogen mot mig, och ser verkligen riktigt orolig ut. Nej du, så dum är jag inte att jag väljer bort dig och så älskar jag ju dig, säger han och kysser henne.
Kan ni tänka er, bättre än vilken kärleksfilm som helst och jag satt på första parkett! Blev helt rörd, nästan tårögd och liksom svävade hem med ett leeende på läpparna. Vilket underbart sätt att börja helgen på!


RSS 2.0