OJ DÅ, DET BLEV LITE SPONTANT

Har varit lite tyst här omkring på senaste tiden och nu ska jag berätta varför. Sitter jag på ett hotell i New Delhi just i detta nu! Har inte kunnat skriva något eftersom att det var en överraskning för Frida. En riktigt lyckad sådan vill jag lova!
Så vad har mina första 18 timmar bestått av? Först var det ett långt kramkalas och sedan frukost. Vi åkte till en narknad där vi shoppade loss ordentligt. Kom hem med ett par byxor, ett mobilfodral, ett läppstiftsfodral och två riktigt fina vinpåsar för 70 kronor. Det måste ändå vara lite kap?! Efter detta åkte vi till ett litet spa och fick varsin behandling som innehöll en hel massa saker. En helt underbar måndag skulle man kunna säga!
Nu ska vi släcka lampan för i Delhi är klockan mycket.

 


FREDAGSLYX

Har precis bänkat mig i fåtöljen framför idol med en kall öl med namn som för tankarna till mina tre saknade flickor i Indien. Kommer från Grand efter att ha tittat på Lyckliga Gatan. Blev otroligt imponerad och trots att föreställningen var runt 3,5 timmar lång så flög tiden förbi, då är det bra!
Nu blir det som sagt idolmys och jag laddar för frukost i Södra Ljunga. I morgon bär det av till Lena. Det ser jag fram emot! God kväll!!

 


TVÅ AV TVÅ

Skrev ju innan att jag hade gjort en av två adventsljusstakar. Nu har jag gjort den andra också. Riktigt nöjd. Nu kommer vi ha julmys hela december!

 


ADVENTDAX

Förra veckan var det julgodis. Igår gjorde vi fotoalbum, som för övrigt blev riktigt bra! Idag har jag tagit tag i adventmyset i det stora huset. Några stjärnor har åkt upp och en av två adventsljusstakar har pyntats. Riktigt nöjd nu när limpistolen och pärlorna är bortplockade. En gammal sockerkaksform, fyra ljus och lite mossa. Det är inte svårare än så.

 


DAGENS TIDSFÖRDRIV

Har precis tagit tag i att sätta in alla våra 364 framkallade USA-kort i album. Dags att sätta igång om detta ska bli klart idag. Hoppas bara vi har album så tt set räcker.

 


VÄRLDENS FINASTE!



Har jag berättat att jag har världens finaste lillebror? Det har jag i alla fall och idag har jag fått träffa både honom, hans härliga sambo och deras ursöta hund flera gånger. Har med andra ord varit en riktigt bra lördag. Gillar verkligen att vara hemma när man har dagar som idag! 


DAGENS PYSSEL

Det har inte hänt speciellt mycket spännande saker den senaste tiden ska jag erkänna. Det har därför varit lite tomt här på bloggen. Men om en vecka blir det riktigt spännande saker! Men det är hemligt. Så ni som vet vad det är, håll det till er själva. Eller åtminstone från internet.
Idag har jag tagit tag i pysselmajan i mig och gjort både rocky road och chokladdoppade lakritskolor med havssalt. Visst ser det gott ut?

 


SJU VECKOR FÖRSVANN, KVAR ÄR TUSENTALS UNDERBARA BILDER



För lite mer än en vecka sedan var vi på BushGardens i Tampa samma dag som vi också var på NHL-hockey. Förstår inte varför jag missat att lägga upp bilder och berätta om detta för er. Kan tänka mig att trötthet, upprymdhet över att vara hemma och flyttkaos har en liten del i det hela.
Men nu ska jag drömma tillbaka till Tampa med mina ord och tankar. Det var den perfekta dagen för nöjesfält, inte stålande sol, inte regn utan molnigt och sol ibland. Tillräckligt med sol för att man skulle kunna gå i t-shirt och åka flumeride. Fick träffa på både kängurur, uttrar, tigrar, flodhästar och många andra djur. Det blev safaritåg och berg och dalbana i en salig blandning!
Denna toppendag avslutades som sagt med en NHL-match mellan Tampa Bay Lightning och Winnipeg Jets. Riktigt mäktig upplevelse, extra kul eftersom att jag redan visste reglerna i hockey och inte behövde gå på regellektion hos Eric innan. 

Som sagt, nu har vi varit hemma i en vecka och det kliar redan i fingrarna. Ska jag klara av att vara hemma i Ljungby ända fram till jul nu? Haha, det finns lite planer men de är än så länge hemliga. Så ni som vet, schhh! ;)


RSS 2.0