EN HELT GALEN MEN UNDERBAR RESA

För 133 dagar och 11 timmar (har fortfarande kvar min omvända nedräknare) sedan åkte jag och Eric på en helt underbar resa. Det har nog inte undgått någon av er som brukar kika in här då och då. För ett tag sedan tog jag äntligen tag i att klippa ihop vår lilla film. Det är ingen mästerproduktion utan mer ett sätt för oss att kunna minnas och njuta av resan lite längre. Så om ni har runt 14 minuter över får ni gärna ta er en titt och förhoppningsvis kunna drömma er tillbaka med oss.
För att kunna ladda upp filmen fick det bli två klipp så ni inte undrar vad som gått snett. Det betyder ju tyvärr att det blir två reklamfilmer innan klippen men det är inte så mycket att göra. Ha en fin filmstund.




DRÖMMER MIG TILLBAKA



Har suttit och kollat igenom och rensat bland bilderna från Indien och då kom jag på det, jag har ju inte lagt ut några indienbilder! Hur kan jag ha missat det? Förstår ingenting, haha. Så nu kommer det bli semesterbilder blandat med det nya storstadslivet. En salig men härlig blandning tror jag.
Men det blir nog inga fler idag. Nu ska jag lägga mig till rätta och läsa senaste numret av Elle. Det har jag gjort mig förtjänt av idag, varför får ni kanske veta senare i veckan.

DET BLIR EN KVÄLL I SOFFAN

Jippi! Vi har fått soffa! Grå och fin kom den hem till oss från Europamöbler idag vid lunch. Det finns ju lite kvar att fixa för att få till myset. Gardiner, lite kuddar, en duk och lite mer ljuskoppar kanske. Men det är nog dags att få plånboken av sin svältdiet innan jag fyller lägenheten med nytt pynt.


ÄNTLIGEN

Inom de närmsta tre timmarna kommer vår soffa bli utbytt! Helt underbart. Vi har precis packat ihop den uppblåstbara madrassen och där ska den ligga tills vi får besök. Den var inget vidare som soffa men utan den hade vi inte haft något att sitta på de senaste två veckorna. :)


DAGS ATT KNÄPPA TILL

Har suttit halva eftermiddagen med en massa kvarglömda tidningar. Den ena mer inspirerande än den andra. Hann med både Harper's Bazaar och amerikanska Elle, två Digitalfoto för alla och senaste svenska Elle. Måste glatt erkänna att svenska Elle slog båda de amerikanska tidningarna. Det var minst tittande på mobilen när den lästes igenom vilket kan vara ett problem annars. Har haft en liten diskussion med Elin om huruvida tidningar är förbi. Inte för mig kan jag meddela.
Var annars skulle jag få tipsen till vad jag ska göra i morgon när jobbsökandet är klart för dagen. Leta upp närmsta pysselbutik blir det för min del!

 


DET BÖRJAR ARTA SIG

Sitter på en pall i vardagsrummet/köket och tar in hur vår lilla lya ser ut. Det enda som fattas är soffa och köksstolar. I lördags var vi en tur på IKEA och skaffade oss en byrå till ljuskoppar, pynt, smink och lite annat smått och gott. Riktigt skönt att få in allt i en byrå och slippa en lägenhet full av kartonger. Om vi bara kan bli av med vår temporära soffa så skulle allt vara toppen. Måste erkänna att en uppblåsbar madrass är inte optimalt.

 


SOV GOTT!

Det var inte riktigt vad Eric tänkte när han såg överkastet jag fyndat i Indien. Haha, han var lite skeptisk när jag öppnade dörren för att överraska honom. Men han var inte negativ alls utan sa bara att han behövde en liten stund för att vänja sig. Men så sa han också att då ska han få välja vilka högtalare vi ska ha. Ajaj, tänker jag eftersom att jag är så anti stora högtalare. Men vad tusan, hur illa kan det bli?!
Nu ska jag njuta av ett glas skumpa och sedan blir det sushi till premiären av Gladiatorerna. Man får ju underhålla sig med det som finns när det inte finns något internet och vi är på tok för trötta för att utforska vår nya hemstad. ;)

 


PANIK?!

Föreställ er blicken i Erics ögon när jag plockade fram servis efter servis. Vi har nu tre olika kompletta finserviser och fyra olika sorters glöggmuggar med sex av varje. Jag har nu gömt det i skåpet ovanför micron och ska nog ge honom en öl och lite massage innan jag visar honom hur mycket det faktiskt blev. Haha, det borde väl funka?!

 


JUST NU

Precis just nu sitter jag i nya lägenheten på Södermalm. Hur vi hamnat här känns lite som ett mirakel. Vi har hela hösten haft förorten i tankarna för att kunna ha råd att vara här utan att behöva bo i en etta. Men en ordentlig portion tur har vi haft denna vecka och det har gått riktigt fort.
Nu sitter jag i kaoset på en pall i vardagsrummet som syns på bilden. Prio ett nu är tvbänken så att vi kan få sällskap av På Spåret ikväll. Sen får vi se vad vi gör. Vi har ju hela helgen på oss och mer där till!

 


LEV DINA DRÖMMAR

Tog precis en mental bild av mitt nygamla rum här hos mamma. Galet men sant för idag flyttar jag till storstaden igen. Inte Oslo denna gång utan flyttlasset styrs mot Stockholm. Snart ska det sista av packningen in i bilen och släpet och sen blir det E4:an för hela slanten!

Fick stenen av mormor för några veckor sedan och hon har så rätt. Idag börjar det; jag ska försöka leva mina drömmar.

 


RSS 2.0