TITTA VAD MAN HITTA

Satte mig vid datorn för att tömma mitt stora minneskort på bilder så att jag har plats för alla härliga bilder jag kommer ta nu när det snart är semester. Där fanns både bilder från roadtripen genom USA och hela resan till Indien. Måste erkänna direkt att jag är sämst på att städa, hittar ju alltid så mycket annat kul att göra.
Denna bild är tagen av Rob, Erics släkting i Suttons Bay, när han visade oss platser runt deras hemstad. Hade helt glömt bort att det fanns bilder från det.


MITT SLUTFOTO MED LILAC

Idag har jag fått slutfotot från kursen mailat till mig. Jag har sminkat, modellen Linn kommer från Stockholmsgruppen och fotografen var Hannah Hedin från LILAC.


JAG HAR FÅTT EN TITEL!

Haha, vad hände? För tolv veckor sedan gick jag ner i Makeupstudions lokaler förväntansfull och nervös. Idag har jag fått mitt diplom och en ny titel att lägga på min CV! Sorry barista-Sarah, men makeupartist-Sarah låter ganska mycket bättre!
Idag är en dag då jag är stolt över mig själv men nu börjar allvaret. Och som jag ser fram emot det. Ska drömma om hur jag ska komma fram till mina mål inatt, för nu ska denna nybakade makeupartist gå och lägga sig. Får inte nog av att säga det...


RSS 2.0