TISDAGSFANTASIER

Hela denna veckan gör vi fantasisminkningar i skolan och igår kom Ebba och var min modell. Jag är sugen på sommar och då äts det glass så Ebba fick bli min glassbrud!
Idag blir det Gröna Lund med klassen efter jag fixat det sista inför morgondagens fantasismink.


VART MAN PÅ PRAKTIK

Kvällen spenderas i Frihamnen på en musikvideoinspelning. Roller derby-tjejer, bra musik och lite smink emellanåt. Helt ok kväll!


HELGENS ÄVENTYR

Under lördag och söndag har jag stått med Suzanne från klassen på Göta Källare och sminkat deltagare i Access to Hollywood. De skulle få lite sminkkurs och bli sminkade för att uppträda antingen lördag eller söndag. Superkul, utmanande och lärorikt jobb. Har helt klart aldrig tidigare sminkat så många så intensivt som vi gjort under dessa dagar. På bilderna ser ni hur vi jobbade och vad de pysslade med på scen.
Men nu är det vanlig (fast ovanlig) skolvecka. Det ska vara fantasismink de sista dagarna innan midsommar. Bilder utlovas! ;)


FULLT UPP

Sliten men glad och tacksam tjej på jobbet. Längtar lite till midsommar. Det blir första lediga dagen sedan 7:e maj. Men innan dess har jag massa kul saker på G. Nu jobb!


FRÅN DAGENS PRAKTIK

Idag har vi hängt i Täby med dansare från WLTD, en grupp från Göteborg som var med på en uppvisning för en högstadieskola. De skulle dansa och hade ringt in en superduktig fotograf som visade sig vara från Ljungby, Adam Linnér, för att ta porträttbilder på dansarna och andra coola bilder.
Det har varit riktigt kul och jag är säker på att bilderna blir toppen! På översta bilden blir koreografen Marcus Tari fotad av Adam. På nedre fixar Emilia sminket på Jacob, en av dansarna.


TILLSKÄRARAKADEMIN

Precis på väg hem från dagens praktik. Det har varit sminkande för tillskärarakademins modevisning. Hur kul som helst och på bilden ser ni en av tjejerna jag sminkade. Totalt var de sjuttio stycken och vi har nog lagt lite smink så som läppglans eller skugga på åtminstone tio personer var. Dessutom gjorde vi hela makeuper i förmiddags och då blev det några till.
Med andra ord en riktigt rolig dag!


RSS 2.0