LITE FÄRG PIGGAR UPP



Helgens andra läxa är nu avklarad och allt är inskickat och klart. I morgon börjar en ny vecka med praktik på vårdcentralen i Sundbyberg. Skulle kunna tro att jag läser till något helt annat än makeupartist med den praktiken men icke. Det ska bli reklamfotografering med halva klassen, superkul!
Nu ska jag gå och tvätta bort färgklicken, bli lite grå igen och sedan somna gott. Hoppas ni får en toppenvecka!!

SVARTVITT PYSSEL



Med Eurovision som sällskap håller jag på med en av helgens läxor. Det står svartvitt foto på programmet och detta är resultatet. Vad tycks?

DAGENS GIG

Just för tillfället sitter jag med en latte och vilar benen men när jag inte har rast är det detta jag gör idag. Lockar folk att prova, lukta och testa Lumenes smink. Sminkpenslarna har fått sig en omgång och lite visitkort har delats ut. Att lunchen sedan käkades på Åhléns takterrass var ju en underbar bonus.
Står här i morgon eftermiddag och på tisdag också så kom förbi vettja!


GODMORGON ALLA PIGGA OCH GLADA

Sitter på tbanan och ska strax hoppa av. Idag är sista dagen på inspelningen och jag har varit uppe lika tidigt idag som de senaste två dagarna. Men vad gör det när man har hur kul som helst på dagarna och får sola på rasterna?


DAGENS UTSIKT

Sitter i Vaxholm och har rast från dagens praktik. Kan inte säga ännu vad det är mer än att det är en reklamfilm. Berättar det när den är klar. Men hur som helst så filmar vi i ett otroligt fint hus med underbar utsikt. Vore helt ok att ha detta som sommarhus, ska bara vinna några mille på lotto först! ;)


GOODIEBAG

I helgen ska klassen stå på Åhléns och dema smink för Lumene så idag var en kille på skolan och informerade oss. Dessutom fick vi en hel del saker av honom för att testa hemma. Lite som julafton. :)


ERICA GOES MARILYN




I fredags hade jag mys med Erica och Oliviera. Vi käkade gott och tog en runda till Mc Donalds för lite glass till efterrätt. Passade också på att göra helgens läxa på tjejerna. Hur skönt som helst att ha det gjort redan i fredags eftersom att jag jobbat hela helgen. Trist bara att Erica bara skulle ta tunnelbanan hem och sova när vi var klara. En pangbrud som hon skulle ju gjort stan i den här sminkningen! Eller vad säger ni?
Nu är det dags att sova, på schemat i morgon står ett snack med skatteverket för hela klassen och då känns det som att man behöver vara pigg!

ÄVENTYR

Det känns i både kropp och huvud att man varit uppe tidigt idag. Klockan ringde kvart i fem, att jag sen inte gick upp förrän fem i halv sex behöver vi inte nämna. ;)
Vid klockan sex började dagen på skolan. De hade reklamfilmsinspelning och tre av oss elever fick stå för naglar på modellerna och smink på statisterna. Efter lunch på inspelningen stack vi vidare till Djurgården och Josefinas säsongsöppning. Tre värdinnor skulle sminkas och så fick vi bonusjobb av en bartender och ägaren. Riktigt kul plus att vi fick stanna på eventet. Snittar och vin har vi njutit av efter jobbet var klart. Det har sina fördelar att jobba gratis ibland. ;)
En hektisk dag som har varit sååå kul. Jag säger det igen, jag är på rätt plats just nu!


DAGENS LEKTION

Idag har vi haft 40-talssmink och eftersom att en tjej var sjuk sminkade jag mig själv. Lösfransar och röda läppar, folk tittade lite på bussen kan jag säga men vad spelar det för roll? I like it!!


SNEEK PEEK FRÅN HELGEN




I helgen har jag varit på filminspelning och fått en massa friskluft. Stockholms filmskola spelade in en kortfilm och jag har stått för smink. Det var hur kul som helst! Det är sånt här jag vill göra! :D

21 DAGAR SENARE




Det är 21 dagar sedan jag började på Makeupstudion. Det innebär att vi är inne på fjärde veckan nu! Hur galet är inte det? Dagarna går så fort och det är fullt upp. Det händer mycket och bloggen blir lite nerprioriterad men så fort det blir tid och ork över lovar jag att försöka lägga upp lite bilder och berätta vad som händer.
Idag var Ebba en ängel och kom in för att sitta modell innan hon skulle börja jobba. Vi skulle sminka efter våra egna moodboards idag och detta är resultatet. Hon hade lila läppstift från början, missade att ta kort då. Det skulle bli rosa men jag fick inte riktigt till det. Lite tur att jag missade dra fram kameran, läppglans blev mycket bättre!

TACK FÖR BESÖKET!

Har precis lämnat av världens bästa mamma på tåget. Hon har varit här sedan i torsdags, det är lyx!


RSS 2.0