FÖRSTA STEGET



Idag togs första steget mot onsdagens flytt som verkligen kändes. Jag jobbade sista dagen på en av avdelningarna där jag jobbar och tömde mitt skåp där. Sa "ha de" till reolerna och gick för sista gången biten mellan jobbet och t-banan. Tur att jag jobbar några dagar till för så här fort var jag inte beredd att det skulle gå. Bra tre dagar kvar på jobbet nu och fem dagar till flyttlasset åker på onsdag! Ojojoj!


DET HÄR ÄR INGEN KONSERT, DET ÄR EN FEST!



Sagt av Timbuktu på lördagens konsert, tro mig det blev fest i publiken efter det! 


HÖSTENS NYA



Det sägs ju att hösten är tid för nyheter så jag tänkte att varför inte. Nya modet ser ni över, den höst är det färg i mängder som gäller! Kanske inte riktigt stämmer men bloggen har i alla fall fått sig lite nystart. Som Elin sa igår, varför har jag inte gjort bloggen bredare innan? 
Nya "loggan" har Elin hjälpt till att fotografera och jag är ganska nöjd med min modellinsats, vad tycker ni?


IT'S ALWAYS BETTER WHEN WE'RE TOGETHER

foto: Sofie Bergqvist

Alla samlade på ett och samma ställe för gårdagens popquiz. Det händer inte allt för ofta! Tror inte vi fick så många poäng men istället fick vi många skratt, en hel del dans och underbart sällskap. Er tycker jag om!


KALASKUL!



Ska hem till Frida och leka nu. Leka är precis vad vi ska göra. Först blir det lite smink sen tusan ska vi leka fotomodeller för en eftermiddag. Precis så kul som bara vi har kommer det bli. Är ganska säker på det! ;)


14 AUGUSTI I BILDER








Vill ni inte vara med på kort? Säg till så tar jag bort dem. :)



ETT ÅR KLOKARE?



Nu är det dags att gå och lägga sig efter en hel dag med aktivitet och massa firande. Har haft en helt underbar födelsedag och fick en hel massa fina saker. Har dessutom en halv KitchenAid nu nästan och det största problemet är att välja färg. Hur ska det gå till?!
Vill skicka en tanke och ett tack till alla som gjort min dag speciell, från igår kväll till idag på dagen och över Facebook. Hela jag är ett stort leende och kryper ner under täcket med värme i hjärtat! 


HIPP HURRA!



Igår var mina underbara pinglor på middag hemma i lilla lägenheten. Det var en så bra och mysig kväll, precis som det ska vara! En massa energi kom jag hem med efter igår. Plus att jag fick ett survival kit att ha med på resan. En riktigt bra tjuvstart på födelsedagen som ska fortsättas att firas om någon timme. Då blir det upp till bevis på min paj jag skrutit så mycket om. 


NY LUR?

Idag höll jag på att bli med Iphone, bidde inte så tyvärr. Hade laddat som tusan och skulle pruta på Telia. Haha, hur tänker hon nu tänker ni kanske då? Det gör jag också såhär i efterhand. Klart man inte får lägre pris på Telia genom att pruta men försöka går ju. Skulle köpt en i alla fall men se då kom Norgeboendet och spökade. Inte fick jag skriva upp mig på ett abonnemang, jag står ju som utvandrad. Men trots att jag sa att jag vandrat tillbaka fick jag inget abonnemang och ingen telefon. Fick bara ett leende av killen i kassan faktiskt och det fick duga för idag.
Ska ge det ett nytt försök i veckan, då kanske jag vandrat tillbaka på papper också. ;)


SEMESTERFIRAREN

fotograf: Karin Eriksson

Nu är det dags för en förmiddagspromenad efter en sen frukost. Precis som det ska vara när man har semester!


VI-SES-FIKA!



Resultatet! 


SNEAK PEAK



En liten pik om vad som komma skall. :)


KJÆRLIGHET



I söndags när jag och Jenna gick hem från personalutflykten gick vi förbi Oslo Domkirke för att titta på blommorna, ljusen och breven som folk från hela Norge lämnat för att hedra alla de som drabbades den 22 juli. Det har varit blommor på alla statyer och alla fontäner efter förra veckans roståg. Otroligt gripande att se och hela stämningen runt kyrkan var annorlunda på något vis.
När vi stod där och tittade kom citatet på bilden upp i huvudet. Det kommer från en ung kvinna som var på Utøya vid attentatet och det har verkligen satt sig fast hos mig. Det första jag tänker är att hon har så rätt!


RSS 2.0