BARA FOR ATT JAG HAR DET SA BRA!

Sitter aterigen pa ett internetcafe pa Palolem Beach i Goa, Indien. Njuter varje dag av att det ar sol, bad och spannande saker som hander. Idag har till exempel jag och Jessica paddlat kajak pa en liten flod. Det tog 30 minuter att ta sig fran borjan till slut och tillbaka igen. Det berodde inte pa att jag och Jessica ar kajakproffs utan snarare att det var en riktigt liten flod. Pa vissa stallen var inte vattnet hogre an nagra decimeter och da blev det lite problem. Att kora pa grund med en kajak har jag aldrig gjort innan, som jag sa mycket spannande saker.
Har ocksa varit pa min andra massage denna vecka. Men bli inte avundsjuk riktigt annu. Det ar inte nagon njutningsmassage det handlar om. En man som ar lika lang som jag och nastan dubbelt sa bred runt midjan ser kanske inte ut att ha sa mycket kraft. Men det har han! Har legat en timme idag och intalat mig sjalv att djupa andetag, in med nasan och ut med munnen, ska hjalpa mot smarta. Tror att det gor det till viss del. Ett tag fick jag sa mycket syre i lungorna att jag blev yr! Det finns en bra sida ocksa, av smarta kommer det nagot gott i detta fall. Mina muskler har inte varit sahar mjuka pa manga ar. Killen vet vad han pysslar med.
Yoga har vi varje morgon sa det ar upp klockan 7.30 som galler. Yogalararen Baba hade ocksa astrologi med oss och berattade om vara karaktarer och framtid. Mycket intressant, vi far val se om han har ratt eller inte. Jag lovar att skriva om nagot konkret slar in.
Vi har tre heldagar kvar och det kanns som att det ar pa tok for lite. Vi har inte atit allt vi vill. Inte yogat sa mycket som vi vill. Inte fatt sa manga massager och spannande moten som vi vill. Men nar vi kommer hem vantar ju nagot bra sa vi ska inte hanga upp oss formycket pa det. Att det ar julafton om tio dagar kanns galet. Utanfor internetcafeet ar klockan 22.05 och temperaturen en bra bit over 20 grader. Namde jag att vi har det bra? ;)

ETT CYBERBESÖK

Här sitter vi, tre tjejer vid varsin dator och jag med lilla paddan, på ett internetcafé i på Palolem Beach. Det är inte riktigt ett internetcafé utan snarare en liten hydda av spånskivor med fyra datorer, en skrivare och några plaststolar. Men det räcker gott till oss. Några sitter och söker kurser till högskola och andra har fixat boende på nästa destionation, alltså den efter vi kommit hem och firat jul.
Jag har förjäves försökt hitta medicinska grundkurser i Stockholm och hittar inget som verkar passa in på vad jag letar efter. Skjuter det lite framför mig nu, tar tag i det när jag kommer hem.
Vi har börjat med yoga och ska fortsätta nio dagar till! Jag gillar det och kroppen får en riktig genomkörare innan det är dags att slappa i en solstol. Har hunnit läsa ut boken Gå dit hjärtat leder dig på två dagar och kan varmt rekommendera den. Nu är det dags för middag, den indiska maten är helt otrolig!

 


PARADISET I ETT NÖTSKAL

Nu har vi anlänt till en plats i Goa som heter Palolem Beach. Här är helt underbart måste jag be att få meddela och det är vi värda! Att komma hit var inte det lättaste. Började med en tågtur mellan 11.30 i fredags till 14.00 igår. Efter det blev det nattbuss från 17.00 till 9.00 i morse. Nattbussen var lite av en skräckupplevelse. Vi låg i liggdelen längst bak och flög runt som vantar när chaufören körde i riktigt hög fart på de smala vägarna! Ett tag var vi ganska rädda. Men vi kom fram och solen har inte gjort annat än lyst på oss. Ja, vi har det bra! :)

 


RSS 2.0