SE DÄR JA!

Nu vart det klart! Min lilla, men tunga, adventsljusstake kom idag ut ur sin form fick sig lite putsning och härligt pynt. Kom idag fram till att det är hur kul som helst att pyssla, speciellt när man blir så nöjd som jag är idag. Blev lite tjurig ett tag där bara. Det krälade ut en massa smådjur från mossan som jag två minuter tidigare plockat i med händerna. Okej, kanske inte en massa men en mask som var delad på mitten och en liten tusenfoting. Inte alls mysigt!
Men som sagt, nu är jag toppennöjd och jag har verkligen fått koll på hur man gör en ängel i ståltråd. Den som vill ha en guide på hur jag gjorde hela ljusstaken får komma tillbaka i morgon. Än så länge är det inte för sent att göra din egen.


Kram och godnatt!

VÄNTAN

Nu har jag pysslat klart för denna kväll och det är bara väntan kvar. Vet inte ännu om det blev bra men det får vi se om några dagar. Kan helt ärligt säga att jag gjort något ikväll jag aldrig gjort tidigare. Riktigt spännande. Men nu ska jag sova.


TUNGT

Har känt mig som en tävlande i världens starkaste man idag. Haha, inte en bra idé att tro att man orkar bära en massa saker med sig hem. Köpte lite mer pyssel idag. Till exempel har vi snart gardiner och en ljusstake. En gardinstång på 2,10 meter, ett paket med 50 stearinljus, lite mer småsaker och sedan 5 kilo betong lyckades jag släpa hem. Helt otroligt tungt var det kan jag säga. Det var riktigt jobbigt men lätt värt det det för nu ska det pysslas igen!


BYTA GLAS

Igår gjorde jag det, jag beställde glasögonen! Det betyder att de ska komma till Ljungby någon gång nästa vecka om leveranstiden stämmer. Jag längtar! Tänkte att jag hade ett problem i och med att det är fönsterglas i dem. Vem ska jag lämna dem till för att få styrka utan att det blir svindyrt tänkte jag. Men så hittade jag hemsidan bytaglasen.se, där kan jag få nya enkelslipade glas med antireflexbehandling och härdning för ca 900 kronor. Det tyckte jag var toppen eftersom att man skickar in dem i en liten låda sen tar det en vecka och så kommer de nyglasade tillbaka. Så nu gäller det bara att de kan komma upp hit till mig så att jag kan prova dem innan jag skickar iväg dem på glasbyte.
Vet ni vad? Jag ska få nya brillor!!!


NYA BRILLOR?!

Ett bra tag nu har jag gått runt och velat köpa nya glasögon. Är så trött på mina men känner mer och mer att jag skulle behöva använda dem ibland på jobbet när man står mycket framför en dator som dagarna på bytte&retyr innebär. Nu kan det vara så att jag hittat dem, lycka! Jag är så sugen plus att de endast kostar 300 kronor. Ingenting! Säg vad ni tycker nu, får jag en massa negativa kommenterer kan det vara att jag skiter i kommentarerna och köper dem ändå men jag är ändå nyfiken. Tycker ni att de är snygga?



Och ja mamma, jag kan med glädje säga att ängeln på dörrkransen är hemmagjord och att det nog kan komma en flygande hem till dig också. ;)


KRANSAT OCH KLART

Nu är det färdigpysslat för min del. Nu finns det en krans på vår dörr, egenhändigt gjord av mig helt från scratch. Är lite orolig att någon kommer sno den. Inte för att ge mig själv en komplimang utan för att jag inte vet vilka grannar vi har. Har nog bara träffat någon av dem i korridoren en gång. I alla fall, blev riktigt nöjd även om det är en sak som fattas men det får komma en annan dag.
Eric har också pysslat lite, vi har fått en kryddhylla till exempel. Grannen var nog inte lika glad som vi verkade det som. Borra i betong lät nog lite in till honom. Efter ett tag hörde vi hur det knackade från honom. Men vi är nöjda, nu har vi både krans och kryddhylla.






HÄR SKA KRANSAS

Nu är det dags för pyssel på riktigt. Har varit en runda på stan nu i eftermiddag och handlat tillbehör. Var inne i Panduro-butiken på Karl Johan och jag säger bara wow! Det tog aldrig slut och jag fick en massa inspiration till pyssel jag vill göra. Men först blir det en dörrkrans med pärlhalsband från H&M som ska kilppas sönder. Kom tillbaka senare så ska ni få se hur det blev. Hoppas bara att jag har tillräckligt med mossa.




PYSSELTISDAG

Blev påmind i helgen om jag aldrig la upp några bilder på hur mina bullar blev. Vill först bara visa hur de kom till, det var inte bara bara ska jag säga. Efter detta bak införskaffade jag mig faktiskt en kavel. Känns som en bra investering om Eric ölglas ska få vara ifred. Nu är det dags för en cityrunda. Är ledig idag och ska införskaffa lite pysseltillbehör. Vi får väl se vad jag kan knåpa ihop i eftermiddag.



Såhär gottiga blev de!


... TRILLAR NER OCH SLOG SITT LILLA HUVUD

Mamma behövde visserligen inte ringa doktorn men slagit i huvudet har jag minsann gjort idag. Från det att jag gick ur bussen i Oslo mitt på dagen idag började oturen. Slog i huvudet i bussen när jag skulle plocka ur bagaget. Gick sedan för att hämta sushi på väg hem och lyckades få dörren ungefär bakom örat på högersidan när jag skulle gå ut ut sushibaren. Deras dörr hade inte lite bra svingradie (?) som jag trodde. Lyckades även ta sönder en spegel på jobbet som för övrigt var segt idag. Mycket att göra och trög verkstad om man kan kalla det så.
Men strunt samma, ångesten jag kände igår var bara söndagsångest för idag är den som bortblåst och jag är glad igen. Dags för sängen nu, i morgon är jag ledig så då ska jag pyssla. Det ska bli en dörrkrans och förhoppningsvis lite annat. Vi får se vad Panduro har att erbjuda.

UTAN OLJUD

Sitter på bussen nu. Det känns faktiskt ganska bra att åka upp igen. Gårdagens tvivel handlade nog mer om trötthet och vanlig jäkla söndagsångest. Inget att tänka på alltså. Istället är jag nu tacksam och glad för att jag hade en sådan toppenhelg! E6 var avstängd ett tag så bussen tog en liten avstickare precis men vad gör det. Jag har två böcker, två tidningar och musik. Fick låna pappas lurar upp så just nu är det Katy Perry och inget oväsen. Dessa små lurar har "noice cancelling" och gör mer skillnad än jag trodde, riktigt skönt. Nu blir det lite sova, det gillar vi!

LJUNGBY, KÄRA LJUNGBY

Då har man varit hemma-hemma i ca 39 timmar och det är inte långt kvar tills det är dags att dra sig mot Oslo-town igen. Fattar inte att tiden går så jäkla fort! Det har varit en helt underbar helg och det kan nog vara en av anledningarna till att det känns så stressat. Eric tog bilen upp mot Oslo för en timme sedan och är nog någonstans runt Halmstad skulle jag tro. Jag valde däremot att stanna lite längre och passa på att träffa pappa också. Det är ju trots allt fars dag.
Måste erkänna att jag har lite ångest inför att åka tillbaka. Jag trivs ju verkligen så det är ju inte därför men helgen har varit toppen och jag har märkt hur mycket jag saknar alla. Därför känns det trist att åka nu, jag hade velat vara hemma några dagar till! Men det är ingen fara med mig. Det kommer hända en massa saker i december och sedan är det snart jul och dags att komma hem igen. 40 dagar till julafton idag var det väl?


WINTER WONDERLAND

Det snöar i vår stad. Oslo håller på att bli vitt och jag gillar det! Ville bara säga det, och att vi drar passat-pulkan mot Ljungby i morgon. Det ser vi fram emot. Här är en liten mobilbild på hur det såg ut när jag väntade på bussen från jobbet idag.




LIVET

Nu det senaste känner jag att jag fått ett litet liv och det är jag otroligt glad för. De har hänt en massa den senaste tiden och det kan nog vara anledningen till att det inte blivit så mycket uppdateringar här. Till exempel var det kalas hos Lina, Jessica, Erika och Annie för två helger sedan. Denna helgen var världens bästa Karlstad-bo på besök som ni fick veta och i måndags var det Magnus Betner på klubben Latter här i Oslo. Alla tre var riktigt bra på sina egna speciella vis.
Betner var självklart klockren och vi skrattade en och en halv timme i sträck! Sjukligt påläst den killen är kan jag lova, påläst och rolig på ett "hårt" sätt. Men det visste ni nog.

Vill även passa på att citera en av mina nya förebilder Thomas Di Leva som säger - Ingen vinner om inte alla vinner. Fundera vidare på det så hörs vi. Tjingeling!


BESÖK

Ikväll kommer jag gå och lägga mig glad ska ni veta! Det beror dels på att jag har en väldigt bekväm säng, att det var bra på jobbet idag och att jag jobbar sköna 10-16 i morgon. Men mest av allt är det för att i morgon får vi i Oslo finfrämmat från Karlstad. Jo, det är sant! Frida hoppar på bussen i morgon för att spendera helgen i Oslo-stad. Det gillas skarpt så nu kommer jag kunna sova glatt (om det inte finns något som heter att sova glatt så har jag precis uppfunnit det, så det så!).


Sov gott kompisar


EN RÄV


Ja, det är sant! Idag har jag sett en livs levande räv på parkeringen utanför IKEAs varuulämning. Inte illa eller hur. Den verkade väldigt tam också ska jag säga. En man gick fram för att fota den med mobilen och stod säkert inte mer än 1-1,5 meter ifrån den. Det ni, vi har riktigt vilda djur här uppe! Fast räven på parkeringen var inte lika söt som min. Haha.


RSS 2.0