TERMINENS FÖRSTA

Idag har jag för första gången sedan jag tog studenten sammanfattat en veckas lektioner i hopp om att lära mig något. Det var minsann på tiden med tanke på att det i år var fyra år sedan jag tog studenten. På tok för lång tid!
Det är med den inställningen jag gjort min första helgläxa och jag tror baske mig att jag lärt mig en hel del. Malin och Oliviera var ursöta och kom hit osminkade i förmiddags trots en sen gårdagskväll. Det tackar jag för!

Kan tänka mig att jag om tolv veckor kommer kolla på bilderna med tjejerna från idag och se alla små misstag jag gjort men det struntar jag i just nu. Idag är första gången som jag sminkat någon annan än mig själv på allvar, utan speglar och skolans starka men trygga ljus. Det är inte perfekt men det kommer att komma sig. Titta på bilderna med snälla ögon, det är bara min första vecka... ;)




Vill ni förresten att jag lägger upp bilder på vad jag gör och vad jag lär mig?

TACK DU GLÖMSKA MÄNNISKA!



Tack till dig som glömde dina jordgubbar igår, det gör min plugglördag snäppet bättre. Du har gjort min lördagförmiddag!

DETTA BLIR BRA, RIKTIGT BRA

Igår när jag kom hem från jobbet satte jag igång med uppgifterna vi fått till idag. Plasta in bok, märka smink och läsa igenom en del saker. Så om det var julafton när vi fick vår väska blev det julafton igen när alla saker låg på bordet och jag verkligen såg det framför mig! Det blev en sen kväll, det kommer nog inte vara den sista, men detta blir bra!





JULAFTON!!

Nu har jag slutat, första dagen i skolan är avklarad och det gick ju bra. Har fått världens största väska med smink och är just nu i himmelriket! Efter all denna information jag fått inbankad i huvudet idag ska jag nu sätta mig på jobbet, ta lunch, läsa läxa och sen blir det jobb. Detta är en riktigt, riktigt bra måndag med högt tempo. Jag gillar det!

 


ALLT GRÖNT

Nu sitter jag här, på tunnelbanan på väg mot Fridhemsplan. Efter det blir det en liten promenad och sedan når jag mitt mål; Makeupstudion! Går med Timbuktus Allt grönt i öronen och det är precis så det känns nu. Nu ska jag kämpa hårt i tolv veckor och jag lovar att jag ska visa åtminstone lite av det vi gör.
Tänk att drömmar kan slå in!

 


FEM ÅR

Just precis idag för fem år sedan blev jag och min kära sambo tillsammans. Det betyder att det är fem pr sedan vi åkte till Prag på gymnasiet. Helt galet vad tiden går fort! Men så har vi ju hunnit med en del också.
Idag firar vi, jag fick precis en underbar bukett med blommor och ett glas vin. Underbar är han minsann den där Eric. ;)


PÅSKÄGG

Igår gjorde vi rosa ägg, idag tänkte vi göra gröna. Blev visst lite mycket färg i vattnet. ;)


DAGENS LÅN

Råkade visst kolla på Erics sida av garderoben denna helg också...


VÅGA VÄGRA VINTERJACKA!




Det är tre plus och snö på marken. Men fasen heller! Jag ska inte behöva plocka fram vinterjackan igen, det blir dubbla tröjor och halsduk under vårjackan istället. Nu ska jag till jobbet, när jag kommer hem ikväll har jag Äcka med mig! Whoop, whoop!

STÄDDAG

Bild: Bosse Andersson (http://tyludden.se/)

För ett år sedan höll jag hus i Tylösand på den årliga städdagen. Det krattades, klipptes buskar och kalasades på nygrillade korvar. Solen sken och alla gick utan jacka. Detta år är både likt och väldigt olikt. Snart ska jag sätta igång och städa lägenheten, det görs mer än en gång per år vill jag förtydliga. Solen skiner inte, det kommer istället snö och är två enstaka plusgrader. Blir jacka till jobbet sen vill jag lova!

RSS 2.0