FEST

Jodå, här sitter jag och Julia S och försöker övertala Eric på vägnar av Julia L att det är dags att spela La det svinge. Det har inte hänt så mycket ännu. Dock var jag väldigt nöjd för ett tag sedan att jag lyckades redigera ett foto av mig och Julia S såhär efter några öl. Plus att klockan snart är tre. Haha, så bra då tänker ni och ser på kortet. Det kommer jag nog också göra i morgon och förundras över att inga grannar kommit och klagat på den höga ljudnivån. Men, men vi är så nöjda så läge vi får ha kalas, när det kommer någon är festen slut. Jobbigare än så är det inte. ;)


TUSAN, SÄTT IGÅNG OCH VÄX

Jag har kommit på en sak, jag saknar mitt långa hår som en tok! Har snart haft axelkort hår i ett år men nu vill jag bara att det ska växa ut. Och det är fort! Slökollade bilder på facebook och det var efter detta jag fick mitt ryck. Så tips för att håret ska växa fortare tas gärna emot.
Klicka bara upp bilderna och se vad jag menar, tror nog att ni håller med mig. ;)



FLINK

Idag har jag varit grym! Oja, jag är inte blyg med tanke på vad jag gjort idag. Det har varit storstädning på Sinsenveien vill jag lova. Jag har städat toaletten, passade på att skrubba duschen och tvätta duschdraperiet när jag höll på. Dammet torkades bort i alla rum, dammsugaren rastades och golvet är nu skinande rent efter lite golvtorkning. Jag är helnöjd, hungrig och lite stressad eftersom att jag ska dra iväg till jobbet om minst 40 min. Detta är en bra dag, bara så ni vet. ;)

En helnöjd Eric efter att vi lyckats sälja gamla tv-bänken, detta är det sista vi får se av den. Inte helt illa tycker jag, haha.



VARDAGSLYX!

Igår på jobbet fick jag ett sms av Eric som lät ungefär "Hoppas du är hungrig när du kommer hem. Jag har lagat något himmelskt!". Ganska nyfiken och lite hungrig kom jag hem runt halv ett. Eric bad mig gissa men jag fick bara huvudskakningar som svar. Gick och kollade kylen och såg hur det stod en ungsfast form i kylen. I den låg det crepes med två olika fyllningar, kräftstjärtar eller kantareller hade jag att välja på. Det ni, kan lova att det verkligen var himmelskt och min man han är inte dålig han kan jag säga! Förutom att han lagat underbar mat så hade han tvättat, tömt diskmaskinen och faktiskt röjt lite i lägenheten. Han är så flink! Vissa har tur, jag räknar mig som vissa!
Nu ska jag snart fixa kalla toast för sen ska jag kånka med mig skidor till Jessica för en dag i skidbacken. Här är underbart väder och jag är ledig. Kan inte bli bättre.

OM DU FÅR DEN SÅ TAR JAG DENNA

Idag ska vi till IKEA. Otippat då tänker ni, hon jobbar ju där. Men nej, inte för att jobba eftersom att jag är ledig idag. Vi ska dit för att handla. Egentligen blir det nog inte så mycket pengar som kommer läggas ut utan vi kommer köra på gammal hederlig byteshandel. Innan vi flyttade till vår nuvarande lägenhet köpte vi en lampa som vi inte har hängt upp ännu. Den kommer aldrig bli upphängd heller för då kan vi inte spela Kinect vid soffan. Så det ska bli en ny tv-bänk. Eric börjar inte jobba förrän tre och jag är ju som sagt ledig. Så vi ska handla sen ska jag montera. Tycker inte det borde vara några problem. Kommer tillbaka så ska ni får se hur det blev.

ÅRETS COOLASTE KVINNA

Sitter och tittar på idrottsgalan och har precis sett något riktigt häftigt. Jag bryr mig inte riktigt om galan egentligen och har tinat lussebullar och tagit in julmust för att kolla på gårdagens avsnitt av Morden i Midsommer istället. Hann inte byta och det är jag glad för.
Robin Paulsson berättar att det är dags för att dela ut priset till årets idrottare med funktionshinder och de börjar visa klipp på Lena-Maria Klingvall. Hon är framgångsrik i simning fick man se av klippen. Så går hon ner för trappan, vilket är en merit i sig kan jag tänka mig eftersom att hon har protes, ställer sig framför en mikrofon och börjar sjunga! You raise me up bara som ingenting, helt galet! Trots att året precis startat måste hon vara något av det coolaste jag kommer få se i år!
Och eftersom att det nu varit så kan jag med gott samvete börja kolla på poliserna i Midsommer istället.

SÄTT PÅ DIG LURAR FÖR TUSAN


Sitter på en liten buss någonstans mellan Göteborg och Halmstad. Ska vara framme om 50 minuter om vi är i tid. Var tio minuter sena från Göteborg på grund av att bussen behövde tankas, två gånger. Första gången var i Uddevalla och där tankade nog chauffören bara så att vi kom till Göteborg för där tankades det igen. Men det gjorde ingenting enligt busschauffören eftersom det varit en olycka mellan Varberg och Falkenberg och trafiken nu börjat gå igen. Sådär nu har ni fått en uppdatering på vad som sker på vägarna också.
För er som missat det är jag och Eric på väg ner till Karlskrona där det ska hållas dop för Eric yngsta brorsbarn och blivande gudbarn (det är samma barn för er som tycker att jag är luddig, haha). Men tro inte att jag legat och sovit på bussen! Nej jag har faktiskt varit riktigt flitig och rensat min lilla laptop som ska övertas av mamma efter helgen. Tror inte att denna dator gått så här snabbt sen jag köpte den. Det jag tänker är att varför har jag inte rensat den tidigare? Det får bli dagens tips, rensa din dator det gör susen!
Åter till bussåkandet för min del. Börjar bli lite smått irriterad på en av stolsgrannarna som antingen tittar på YouTube-klipp eller en actionfilm, utan lurar vilket inte är ok!


PLUGGKLI!

Jag har en plan för min framtid nu, kan ni tänka er? Kommer säkert ändra mig igen som vanligt men detta är jag så jäkla sugen på att jag håller på att spricka! Vill nästa påstå att jag är sugen på att skippa alla andra planer (jobb i Norge och resa) för att börja plugga till hösten! Ok, jag ska berätta vad jag är så uppspelt för. Har länge funderat på om hudterapeut vore något för mig och det tror jag banne mig att det är. Anledningen att jag är lite extra uppspelt är för att jag googlat lite idag och hittat en hel del. Det finns en yrkesutbildning i Stockholm som är på två år. Den är både csn-berättigad och godkänd av SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) plus att det är en massa praktik. Detta ska det läsas vidare om. Vet inte om det är någon bra skola men googlar på så kanske jag hittar något.
Nu ska det bli fredagsmys för hela slanten, lite röj i lägenheten, tömma gamla datorn och sen det bästa av allt; På Spåret!

ÖPPNA DÖRREN

Vaknade av en jäkla smäll i natt följt av att det lät om det rann vatten i någon sekund. Blev livrädd och vaknade verkligen med ett ryck. Min första tanke var att tvättmaskinen gått sönder men så kom jag på att tvättmaskinen inte var på. Tankarna svävade iväg och jag såg att dörren till köket och vardagsrummet var stängd. Riktigt obehagligt eftersom att jag började tänka på att det kanske var någon i vår lägenhet! Var tvungen att gå upp eftersom att jag inte kunde somnat annars, kände på dörren som var olåst och det gjorde det inte mycket bättre. Kollade in i vardagsrummet och där var tomt. Öppnade dörren till badrummet och såg att sugpropparna på korgen med schampo och grejer släppt från väggen och det var smällen jag hört! Haha, tusan vad jag stressade upp mig för ingenting! Sen kunde jag somna om i alla fall och nu ska jag snart till jobbet.

AMMONIAK

Sitter i soffan, hungrig och trött. Känns inte som att kraften ens räcker för att gå fem korta meter till köket för att bre en macka. Lite överdrivet kanske men det tar tusan emot. Ska vika och hänga upp ny tvätt också, ouh det är inte heller kul. Äh, vad klagar jag för. Har inte så mycket tvätt och jag ska ju faktiskt äta för min egen skull. Ett sådant viktigt och intressant inlägg eller hur?
Hur som helst har jag och Eric gjort oss riktigt fina inför helgen i alla fall och fixat håret båda två. Eric är hos Jessica och tjejerna för att bli klippt och jag har precis sköljt ur hårfärg. Fråga mig inte varför vi sparar allt så sen på dagen som möjligt för det har jag ingen aning om. Men fina blir vi inför dopet i Karlskrona på söndag!
Nu ska jag göra en kraftansträngning och fixa tvätt och mat. Det kurrar ordentligt nu!

DET LYSER

Jodå, man var ganska duktig med det elektriska ska jag säga. Lyckades få det att lysa och det är väl helt klart huvudsaken. Plus att det inte sticker ut en massa kabelbitar man kan skada sig på. Vore ju trist om man skulle få en stöt av att dra ut kontakten menar jag. Är väl kanske minst nöjd med upphängningen. Virade sladden runt gardinstången men säger att det var tänkt så och att det var min kreativa sida som talade där, haha.
Har också lyckats fixa mig photoshop till nya datorn nu så med tanke på att jag både fixat lampor och installerat dataprogram är jag nöjd med dagen! Hoppas ni är det också.

EXPERIMENT

Nu ska jag leka elektriker! Det ska bli riktigt spännande med tanke på att jag fick förklara för Eric hur man skulle byta kontakt på vår nya fönsterlampa. Jag hoppas bara att jag har rätt nu, haha. Ni lär få höra fortsättningen på detta, det lovar jag!

OJ OJ OJ

Jag sa verkligen so long Oslo sist, det var 18 dagar sedan. Woops. Jag är i alla fall tillbaka i Oslo sedan ganska många dagar och sedan dess har det hunnits med en hel del. Nyårsfirande, bilbesiktigande och till helgen blir det dop. Givetvis har det varit jobb också, det får man inte glömma.
Men strunt i det som var så längesedan nu, vi tar söndag istället. Då hade vi först slappdag i soffan jag och Eric sedan kom Erika och Annie för lite Kinect-spelande. Eric har köpt en grej till sitt tv-spel så att man kan spela med sig själv som kontroll. Hur kul som helst! Vi körde bland annat friidrott och igår vaknade jag med sådan träningsvärk i vaderna att det är helgalet. Det är fortfarande kvar också, det är inte bara slöisar som spelar tv-spel. Haha.
Nu ska jag snart göra mig i ordning för jobb. Skulle egentligen vara ledig idag oc torsdag men lyckades fylla upp dem så att jag fick en helvecka. Det var bra tycker jag.

RSS 2.0