Läntar till 26 februari

Nu har vi suttit och jämfört olika hotell i Stockholm för vår tripp till huvudstaden när Kent spelar på Annexet. Jag kan bara säga att fy fan vilken djungel det är! Försökte kolla genom hotels.com och destination.se men det gick ju knappt. De hotell som var billigast hade antingen inga fönster, delat badrum, enkelsäng med ditställd tältsäng osv. Och eftersom att vi inte bor på hotell så ofta hade vi vissa krav vilket var tvärt om vad de sökningar på ovanstående sidor gav oss. Fönster, eget badrum och dubbelsäng vill vi faktiskt ha, dessutom är vi lite lata och ville ha ett hotell som låg hyfsat centralt. Så vi gjorde det enkelt för oss och gick tillslut in på Scandic.
Det tog som sagt sin tid men för en gångs skull har vi varit ute i god tid nu när vi bokat Kent-biljetter, hotell och tåg. Tåget tur och retur från Oslo till Stockholm kostade 444 kr/person. Det var helt ok med tanke på att jag betalade något liknande för buss till Karlstad. Skulle vi åkt från Alvesta samma datum hade det kostat runt 700 kr/person istället.

Men hotellet blev Scandic Norra Bantorget, väldigt centralt och bra. Hyfsade priser och så får vi frukost och dubbelsäng! Härligt. Nu är det dags för sängen, man blir trött av att söka hotell. :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0