Handbok: Hur du går från otroligt lycklig till jävligt ledsen på två sekunder!

Utan har själv kunna styra över något av det ska tilläggas. Vi tar det i kronologisk ordning och de de glada nyheterna först; vi har fått en av Oslos finaste lägenheter (enligt oss). Tre sovrum, två toaletter, öppet kök och vardagsrum, tre balkonger (alla i konstant sol) och panoramafönster runt om hela lägenheten som ligger på femte våningen! Det tar ca 5 minuter med bil att att sig till stationen när det är hyfsat med trafik. Tunnelbana, bussar och spårvagn går väldigt nära och lägenheten ligger helt enkelt centralt som tusan!
Kolla bilder genom att klicka här! På tisdag skriver vi på papper och den första april flyttar vi in och det är inte ett skämt.

Vad vi däremot trodde var ett skämt idag när vi skulle hem från jobbet mitt i lyckorus över lägenheten och vi pratade på skoj om hur vi skulle fira. Eric säger för säkerthets skull till teamleadern på vårt skift att jag och Eric behöver vara lediga på fredag och att de på JobZone säkert sagt till om det. Han svarar helt allvarligt att chefen på Coop inte beviljar det och vi inte får ledigt. Hela jävla världen rasade typ då kändes det som. Visst det kan hända så mycket saker som är mer allvarliga och förstör tillvaron än en dags obeviljad ledighet men denna ledigheten känns livsviktig! Det är nämligen denna helg som jag och Eric ska till Stockholm för att titta på Kent. Julklapp till mig och födelsedagspresent till honom, biljetter bokade sedan början av november som inte går att bokas om. Det värsta av allt är att vår handledare på JobZone vetat om detta sedan killarna fick jobbet på DHL, alltså innan jul. Vad som är ännu värre är att han lovat att fixa det plus att han enligt Coop skulle hört av sig om det till oss men inte gjort det. Nu är han på skidsemester med sin lilla familj och lär ju inte hjälpa oss.

Ni förstår säkert hur uppgivna vi känner oss och det hjälper inte ens att vi fått lägenheten, jag kan inte vara glad för den just nu. Eric säger att det kommer lösa sig och att vi ska till Stockholm på fredag som planerat men jag vet fan inte. Pengarna är inte så viktiga men om vi skulle åka på lördag morgon istället missar vi inte bara en heldag och bara får två halva dagar, vi går också back 2500 kr på tågbiljetter och hotellövernattning! Fy fan!!


Kommentarer
Postat av: Daniel

Usch och fy och blää för sånt! Men det löser sig nog tror jag allt :)

O fy katten vilken lägenhet! Jag kommer upp och bor hos er någon gång, bara ligga och titta på det högblanka fina köket eller bo på terassen i ett tvåmanna tält eller något, lätt!!

Lycka till till helgen iaf :) o hälsa grappsen också

/daniel

2010-02-22 @ 23:48:05
Postat av: anna

Hej gumman! Vilken lägenhet, vi kommer och hälsa på under våren. Nu håller vi alla tummar för att det skall gå bra för er att få ledigt, vi har många i Småland:)

2010-02-23 @ 19:13:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0