Måste jag bestämma mig?

I veckan gjorde jag det! Nu har jag sökt in till högskola igen. Fast även denna gång bara för skojs skull. Jag ska ju inte plugga ännu. På ett sätt är jag så avundsjuk på mina vänner som bestämt sig för vad de vill göra och sett till att börja plugga. Slippa springa runt och tveka tänk vad det hade varit skönt. Ni ska få se min anmälan så kan ni nog förstå vad jag menar.

1. Study programme in Social Work, Specialisation International Social Work
Högskolan i Gävle, Gävle

2. Socionomprogrammet
Göteborgs universitet, Göteborg

3. Socionom, Socialpedagogik
Karlstads universitet, Karlstad

4. Spa-programmet
Örebro universitet, Hällefors

5. Socionomprogrammet
Linnéuniversitetet, Växjö

6. Spa-programmet
Umeå universitet, Örnsköldsvik

7. Event Management
Högskolan i Borås, Varberg

8. Socionomprogrammet, inriktning allmänt socialt arbete
Högskolan i Gävle, Gävle

9. Socionomprogrammet, inriktning individ, familj och samhälle
Malmö högskola, Malmö

Att jag sedan inser att mina betyg, som jag för övrigt är ganska stolt över, inte räcker till är ju också ett problem. Jag vet inte heller var jag vill plugga eller om jag ens vill plugga. En sak som jag vet är i alla fall att jag vill ha människor runt omkring mig på något vis och gärna jobba med något som hjälper människor. Sedan om det är att hjälpa dem att adoptera barn, hjälpa till med skönhet som smink eller hudterapeut eller fixa företagsjippon osv. har jag ingen aning om.
Så, därför är det skönt att jag kan gömma mig i Norge ett tag till och inte måste bestämma mig i morgon. Just nu känner jag att jag kan göra som min älskade pappa och testa på en massa olika yrken det verkar ju ändå alltid lösa sig! Var detta inlägg kommer ifrån har jag ingen aning men jag känner mig stressad på något sätt.
Skitsamma, jag kom i alla fall i tid till jobbet trots att klockan vreds fram och nu är det bara två timmar till jag får åka hem och börja packa ihop lilla lägenheten i kartonger. För vet ni vad? PÅ TORSDAG BLIR ETT SMÅSTADSLIV EN STORSTADSBO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0