Hagemöbler med puter

Nu sitter vi här lilla familjen, förutom Anton då. Har precis ätit frukost och ska dra oss till gymet i snö. Snö i maj! Solen ska ju skina och kanske kan det komma lite vårregn men inte snö. I alla fall har vi gjort oss en investering nu. Igår kom vi fram till att vår lya behöver utemöbler. Hur ska vi kunna njuta av vår fina terrass om vi inte har några möbler utan ska behöva sitta på trallen. Så på finn.no hittade vi idag utemöbler i vit plast. Ett stort bord, åtta stolar med dynor och ett fult litet avlastningsbord. Allt för 1000 kr och det är det verkligen värt. Vi är inte så kräsna utan vill bara ha någonstans att sitta.

Nu sitter Elis i telefon med internetsupporten. För tredje gången säger han nu vad problemet är och hans uppgifter. Canal Digital har tydligen inte registrerat vår omregistrering av internet. Han skulle fått mail och brev på posten som skulle bekräftas för att vår hastighet skulle höjas men på två veckor har inget hänt. Skitsupport är det också med tanke på att det kostar skjortan! De 13 minuterna samtalet tog kostade 38 kronor. Men det var det värt för nu går det snabbt. :)




Kommentarer
Postat av: anna

Det var ju kanonbra. Blir perfekt att sitta vid när vi kommer upp och hälsa på i sommar. Hoppas allt är bra med er. Kram

2010-05-04 @ 23:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0