2 FOR 1?!

Har haft en riktigt givande dag idag! Åh, jag älskar dagar som verkligen inte blir som man tänkt sig men ändå blir så jäkla bra! Vi träffade John idag igen (två gånger på två dagar är lyx!) och hade letat upp en sjö cirka en timme utanför Amarillo som vi skulle åka till eftersom att det är 30 grader och solsken här nere. Vi åkte utåt, hittade resarvatet som också skulle vara en plats för snorkling, hajk och båtturer. Det låter lovande eller hur?! När vi kom fram till båtrampen tappade alla tre hakan. Sjön hade torkat ut och kvar var bara en massa högt vassliknande gräs! Haha, så vi fick så snällt åka tillbaka till Amarillo.
Med hjälp av vår fina gps hittade vi att Amarillo har fyra swimmingpooler. Hittade info om en på Johns telefon men den var stängd för säsongen. Körde till en på östra sidan, den var också stängd och vattnet tömt. Tog lite paus och lunch. Fortsatte sedan för sista försöket. Det såg riktigt lovande ut när vi körde förbi eftersom att grinden var öppen och poolen fylld. Jag gick in och frågade men poolen var bara öppen om man var med i simlaget. Rackarns sa vi och gick till en fotbollsplan och solade i gräset istället. Men det blev på tok för varmt efter en stund så det blev hotellets inomhuspool på eftermiddagen.
Sen hade vi bestämt att vi skulle åka till Big Texan och äta äkta stek från Texas. Om man ger sig på att äta upp en av deras stekar på under en timme bjuder de på maten. Enda haken är att steken väger två kilo! Men vi skulle också gå på bio och när vi kommer till biografen för att förboka visar det sig att allt krockar. Så istället tog vi med John och åt sushi. Tror inte att han var helt övertygad men med lite övning så kanske, hehe.
Tillbaka mot biografen för att titta på filmen Contagion. Riktigt bra film om en smitta som sprider sig över hela världen. Lite som svininfluensan fast värre skulle jag vilja säga. Fast de går kanske lite längre när det blir på film. När vi kom in i biografen, som dessutom hade 16 salar, var det ganska tomt och ingen som kollade våra biljetter. I vår biosal var det vi och tre till. Haha, helt tomt! När vi skulle gå fick vi chansen att se en film till, fråga mig så ska jag berätta hur det gick till. 

Men oj, nu blev det riktigt långt denna gång. Ska försöka få ner det lite till nästa gång så att ni inte blir helt uttröttade av att läsa. Det är bara så svårt att få ner en underbar dag i färre ord när jag inte har några bilder att lägga upp. När man glömt bort att ta kort är det en bra dag! 


Kommentarer
Postat av: Ida Johansson

Hej Sarah! Vill bara säga att din blogg är SÅ inspirerande och underbar att läsa! Grymma bilder och grym text. Blir så galet sugen på att resa när man får vara och läsa om allting ni hittar på. Hoppas ni har det toppen och att du fortsätter uppdatera! Kramkram från Ida =)

2011-10-18 @ 09:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0