GET YOUR KICKS ON ROUTE SIXTY-SIX



De senaste dagarna har vi kört på Route 66 till och från. Var inne i ett museum om vägen och hittade en fin-fin karta. Den har verkligen hjälpt till när TomTom inte vill hitta våra vägar. Utmed vägen har vi kört igenom ganska många små samhällen som mer eller övergivits eftersom att det inte längre finns någon genomresande trafik.
Igår körde vi genom en by som heter Tucumcari där det enda som var öppet var några snabbmatskedjor som låg i samband med nya motorvägen och en matbutik. Men vi har börjat tröttna lite på snabbmaten nu, i alla fall jag, så vi hittade en restaurang som kallade sig Route 66 Restaurant och där var det en massa kunder. Säkert många turister som var ute efter att stanna på något annorlunda, precis som vi. Riktig billig mat hade de också eftersom att de hade "Taco-Tuesday". En taco i hårt bröd för 99 cent. Jo tack, då åt sig båda mätta för under tio dollar och gott som attan var det.
Nu är vi förresten i Santa Fe och har bytt tidszon igen. Vi är nu åtta timmar efter er där hemma. Så för oss är det dags att checka ut från motellet, gå över gatan till ett litet diner och äta pannkakor till frukost. Sen blir det lite centrumpromenad i Santa Fe innan vi drar oss mot Flagstaff idag. I morgon är det Las Vegas som gäller! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0