NYC



Datorn håller på att dö och jag är lite för lat just nu för att orka plocka upp minneskortet ur kameran. Vi sitter på Starbucks ganska nära hotellet och jag kan säga att New York City är helt galet! Det lever verkligen upp till alla förväntningar hittills och med där till. Har nu varit här i cirka 24 timmar. Hotellet är helt okej, kollade riktigt noga efter bedbugs men har inte hittat några och sover därmed gott. Vi bor riktigt centralt, kolla kartan.
Idag har vi gått och gått. Conversen dög inte ens än en dag så vi gick til Niketown och köpte nya skor båda två. Eric hade ont i ryggen men med nya skor var det som bortblåst. Inte fler heldagar med promenerande i converse, det vill jag lova. Vi har inte varit på några av våra inplanerade attraktioner ännu utan bara spatserat omkring och njutit. Har sett Emipire State Building från trottoaren, varit på Rockafeller Center, gått, gått och gått i Central Park och varit på Times Square. Idag har vi haft gassande sol och 28 grader, vi har det bra!
Nu ska vi snart kolla i guideboken och bestämma hur vi ska lägga upp veckan för att hinna med så mycket som möjligt men ändå inte stressa. Fast det klart, med nya joggingskor i rött och chockrosa från Nike kommer vi ju kunna springa mellan gatorna! Lovar att bilder kommer nästa gång vi tar med datorn till ett ställe med Wi-Fi. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0